answear.ro%20

Parfumuri de la CB Store|Catalin Botezatu

parfumuri pentru femei
Catalin Botezatu si-a lansat noua colectie de parfumuri pentru barbati si femei.Cunoscutul creator de moda a pus accentul pe o aroma fresh si autentica, care a contribuit la succesul acestei noi linii.

Parfum Pour Femme (pentru femei)
Modelul pentru femei care satisface pana si cele mai rafinate gusturi in materie de nou. Corespunde cerintelor damei moderne, are 100 ml de esenta proaspata intr-o nuanta de verde. Perfect pentru cadouri de Craciun daruite iubitei sau persoanelor la care tii in mod deosebit.

parfumuri pentru barbati

Parfum Pour Homme (pentru barbati)Un parfum delicat cu un miros pur barbatesc, intr-o sticluta cu design unic. Cotine 100 ml de esenta de flori albe si este dedicat barbatilor care apreciaza eleganta si esentele fine. Catalin Botezatu va recomanda sa-l daruiti cu drag sotului sau iubitului in luna cadourilor de iarna. 


parfumuri unisex

Parfum Unisex (femei + barbati) Model care se potriveste tuturor, dar mai cu seama persoanelor active, energice. Este cea mai buna alegere atunci cand nu stii ce aroma ii place celei sau celui care il daruiesti. Are un miros frumos si totodata spectaculos, fiind un parfum de lux la un pret bun. In plus, se afla la reducere!