fashiondays.ro

Masina de spalat rufe SLIM Zanussi ZWS3101

masina de spalatMasina de spalat rufe SLIM Zanussi ZWS3101, 
5 kg, Clasa A+, 1000RPM, display LCD, Alb  

Tip incarcare: Frontala 
Slim: Da 
Viteza de centrifugare (rpm) : 1000
Functii speciale: Sistem de echilibrare a incarcaturii 
Capacitate de incarcare ( kg) : 5 
Consum mediu anual de apa (l): 7790




Descriere:
Daca spatiul este o problema, gasiti rezolvarea cu ajutorul acestei masini Zanussi Slim de 39 cm adancime ce ofera aceleasi performante la spalat, comparativ cu o masina obisnuita
 

Spalati rufele cand doriti, nu cand doar atunci cand trebuie
magazin onlineA fi la zi cu sarcinile casnice nu trebuie sa fie neaparat complicat. De fapt, multumita functiei de pornire intarziata a acestei masini, spalatul rufelor este mai usor ca niciodata. Este suficient sa setati functia la ora dorita si puteti iesi in oras sa va distrati, iar cand va veti intoarce, hainele dvs. vor fi proaspete si curate.Indiferent daca aveti o camera mare destinata spalarii rufelor sau va spalati hainele in bucatarie, Zanussi va ofera o gama de masini de spalat si uscatoare, create astfel incat sa economisiti spatiu, care lucreaza silentios in timp ce va ocupati de alte lucruri.  


Capacitate
Deoarece dimensiunea si frecventa de spalare pot varia, masinile de spalat Zanussi sunt create astfel incat sa va ajute sa economisiti timp, energie si apa la fiecare spalare.  


Viteza
Consideram ca spalatul hainelor nu trebuie sa dureze toata saptamana, cand aceasta poate fi petrecuta relaxandu-va.


 Economisirea energiei
Cheltuiti mai putin si ajutati mediul economisind energie si apa. Orice lucru conteaza, iar masinile de spalat clasa A+ de la Zanussi nu fac exceptie. Pentru economisirea optima a energiei, acestea functioneaza cu un nivel scazut al consumului de energie si apa.