fashiondays.ro

Aparate de Aer Conditionat cu consum redus de energie(clasa A)

aer conditionat
Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AQ12TSBNCEE, 12000 BTU, Clasa A, Filtru antibacterian
Filtru HD complet Cu ajutorul filtrului de inalta densitate de la Samsung, puteti sa asigurati curatenia si prospetimea camerei dvs. Filtrul de inalta densitate filtreaza mai bine, inlaturand cele mai mici particule microscopice de praf si transformand aerul poluat in aer curat, plin de energie. si curatarea filtrului devine mai comoda.  





aer conditionat

Aparat de aer conditionat Heinner 12000 BTU Clasa A, Dezumidificare, Auto-Dezghetare, Display
Functii Ventilare,Incalzire,Dezghetare automata,Dezumidificare,
Timer ,Sleep/Night mode


Oferta Aparate de aer conditionat,click aici


aer conditionat

Aparat de aer conditionat Premium Whirlpool AMD 032/1, 12000 Btu, Clasa A
Toate aerele conditionate Whirlpool dispun de o functie de Auto-repornire, care va permite unitatii sa reporneasca automat la ultima setare inainte de deconectare, dupa o pana de curent sau o deconectare accidentala.  





aer conditionat
Aparat de aer conditionat cu inverter Beko, 12000 btu, Clasa A, LCD, include Instalare
Tehnologia Inverter de la Beko imbuntateste confortul in timpul functionarii si contribuie la optimizare consumului de energie. Aparatele de aer conditionat Beko sunt echipate cu cea mai noua tehnologie Inverter ce controleaza si ajusteaza viteza compresorului pentru a mentine temperature dorita la racire sau incalzire. Cu tehnologia Inverter aparatele de aer conditionat sunt mai economice, mai eficiente, mai rapide si mai silentioase decat modelele conventionale.