fashiondays.ro

Monitor LED 21.5" Full HD- Samsung

monitor pcSamsung Monitor LED 21.5" S22A300N
 
Experimentati niveluri noi de culoare, stralucire si calitate a imaginilor, cu ajutorul celei mai noi tehnologii Mega Dynamic Contrast.
Monitoarele SA300 ofera imagini atat de realiste încat vor transforma întreaga dvs. experienta de vizionare.
Dotat cu un raport uimitor al contrastului de 5000000:1, cel mai mare disponibil în prezent, monitorul SA300 se asigura ca tonurile de negru sunt cele mai întunecate si culorile (cu tonuri de alb impecabil) sunt cele mai stralucitoare.Veti remarca imediat imaginea de claritatea cristalului si intensitatea sa incredibila.
Este asemenea unei explozii de culori, astfel încat alte ecrane par sterse în comparatie cu acesta. Duceti placerea vizionarii la un alt nivel cu Samsung Mega Dynamic Contrast Ratio si bucurati-va de continutul multimedia cu profesionalismul pe care îl merita.

Cum va place sa urmariti filmele? Va place sa stati intins pe canapea? Sa stati in fotoliul favorit? Sa gatiti sau sa faceti exercitii? Indiferent daca stati in picioare, asezat sau culcat, Samsung Magic Angle se asigura ca filmul se afla intotdeauna in centrul atentiei si ca dvs. stati tot timpul comod. Acest lucru inseamna ca, multumita administrarii unghiurilor de vizualizare in 5 moduri, din orice unghi veti privi monitorul Samsung va veti bucura de o experienta vizuala completa si de o claritate exceptionala a imaginilor. incepeti sa vizionati filmele preferate si continutul multimedia bucurându-va de un confort total si fara restrictii, multumita Magic Angle.

Oferta monitoare si accesorii PC click aici