answear.ro%20

Aspirator cu filtrare prin apa SAMSUNG SD9420

aspirator cu filtrare prin apa

Aspirator cu filtrare prin apa SAMSUNG SD9420, 2l, tub otel, 1600W, alb - gri 

Pret Informativ: 569 Lei

Model: ASPSD9420
Capacitate rezervor apa (l): 2
Material tuburi: Otel
Accesorii: Perie standard, tapiterie
Putere (W): 1600
Putere de aspirare (W): 200
Cablu alimentare (m): 7
Culoare: Alb - Gri

ASPIRATOARE CU SPALARE VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURI CLICK AICI

Reuneste apa si aerul pentru o filtrare excelenta
  • Usor de golit: deschideti, ridicati, turnati.
  • Usor de curatat: trebuie doar sa clatiti cu apa.
  • Usor de umplut: trebuie doar sa trageti maneta pentru a se umple cu apa pana la nivelul optim
  • Filtru HEPA pentru aer mai curat, respiratie mai sanatoasa. In plus, se poate reutiliza.

Cu sistemul revolutionar de filtrare Aqua Multi Chamber, veti vedea cum reziduurile colectate de seria Aquatic SD94 sunt filtrate nu o data, ci de mai multe ori, pentru o curatare exemplara. Functia Aqua Cyclone asigura primul nivel de filtrare. Apoi, observati cum apa murdara paraseste camera principala si pe traseul catre cele patru camere adiacente este filtrata pana ramane curata, limpede si necontaminata. Totul se Intampla la vedere datorita filtrarii cu mai multe niveluri a apei, disponibila doar la seria Aquatic SD94 de la Samsung.


Sistemul Aqua Cyclone: reuneste apa si aerul pentru o filtrare excelenta

Sistemul inovator Aqua Cyclone, singurul de acest tip, utilizeaza aerul si curentii de aer pentru a strange mizeria, praful, alergenii si alte reziduuri. Apoi, sistemul Aqua Cyclone utilizeaza proprietatile naturale de filtrare ale apei pentru a crea un vartej de apa, umezind si absorbind continutul camerei de praf, utilizand mai eficient spatiul acesteia. Totodata, nu permite prafului sa se reIntoarca In casa. Cu ajutorul tehnologiei Aqua Cyclone de la Samsung, veti face curatenie mai eficient ca niciodata.


Sistem Allergy Care+ – Inlatura cu adevarat alergenii, lasand aerul curat.

Cand se unesc doua tehnologii puternice, de prima clasa, cum sunt Aqua Cyclone si Aqua Multi Chamber, rezulta o performanta superioara In ceea ce priveste Indepartarea alergenilor, nu doar a acarienilor, a matretii si a parului de animale, dar si a polenului si a ciupercilor, ceea ce a condus la obtinerea de catre seria Aquatic SD94 a unor atestari internationale (SLG, BAF) In domeniul Ingrijirii alergiilor. La acestea se adauga un filtru HEPA de nivel mondial care capteaza orice urme de praf si particule de mizerie, asigurand curatarea si igienizarea aerului evacuat, iar dvs. veti locui Intr-o casa mai curata si veti respira un aer mai curat.


Vezi si alte modele de Aspirator