fashiondays.ro

Jachete de toamna barbati

geaca

Geaca din piele KAPORAL 5 pentru barbati 

Jachete, veste, sacouri, paltoane /
Magazin 3 Suisses - o singura imagine
DESCRIERE - Geaca KAPORAL 5. - Guler inchis cu fenta cu capse. - Deschidere cu fermoar. - 2 buzunare la piept cu fermoar + 2 buzunare oblice cu fermoar in fata. - 2 buzunare interioare verticale dintre care 1 cu fermoar si unul cu gaica si nasture + 1 buzunar pentru telefonul mobil. - Fermoar la baza manecilor. - Aplicatie logo cusut la spate. - Aplicatii tigheluri de-a lungul manecilor. - Cusaturi in fata, la spate si pe laterale. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Realizata din piele de miel veritabila, de foarte buna calitate. - Captuseala 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Curatare doar de catre un specialist in piele.

GECI, JACHETE BARBATI, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

pardesiuPardesiu din stofa din lana FREEMAN T.PORTER pentru barbati (Freeman T. Porter)

Jachete, veste, sacouri, paltoane /
Magazin 3 Suisses - o singura imagine
DESCRIERE - Pardesiu 2 in 1 FREEMAN T.PORTER. - Geaca contigua ce confera un efect 2 in 1.
GEACA : - Guler inalt cu margini contrastante. - Fermoar de sus pana jos in fata. - 2 buzunare interioare inchidere cu capse + 1 buzunar cu nasturi din panza denim. - Complet matlasat.
PARDESIU : - Guler montat pe gulerul de baza - 1 buzunar la piept pe stanga cu clapa cu capsa si 1 buzunar la piept pe dreapta cu glisiera pe cusatura de la piept. - Deschidere cu nasturi metalici gravati. - 2 buzunare integrate in cele 2 buzunare din fata cu clapa cu capsa dintre care 1 cu nasture metalic gravat. - Mansete ce se pot strange prin fenta cu nasturi. - Mansete interioare cu bordura. - Eticheta cusuta la umarul stang. - Aplicatii la spate. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Geaca : 100% poliester. - Pardesiu din stofa din lana 60% lana, 35% poliester, 5% alte fibre. SFATURI DE INTRETINERE - Este recomandata curatarea chimica

geaca de piele
Geaca de piele CHEVIGNON pentru barbati (Nike)

Jachete, veste, sacouri, paltoane /
Magazin 3 Suisses - o singura imagine
DESCRIERE - Geaca CHEVIGNON. - Guler clasic. - Deschidere cu fermoar in fata. - 1 buzunar cu fermoar la piept cu tigheluri fantezie si tinta gravata. - 2 buzunare oblice in fata inchise cu capse. - Aplicatii la umeri si la spate. - Mansete reglabile cu capse - 2 buzunare interioare inchise cu fenta cu capsa. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Realizata din piele de miel de calitate. - Captuseala in carouri cu fir vopsit 100% bumbac razuit, - Maneci 100% poliester.

geaca de piele
Geaca din piele pentru barbati 

Jachete, veste, sacouri, paltoane /
Magazin 3 Suisses - o singura imagine
DESCRIERE - Geaca din piele. - Guler mic. - Inchidere cu fermoar sub fenta cu capse. - 2 buzunare cu burduf la piept, inchise cu capse. - 2 buzunare placate in fata, cu pliuri plate si clapa in fata. -Aplicatii in fata, la spate si la maneci. - 2 buzunare interioare cu nasturi. - Marimi de la 42 la 60. COMPOZITIE - Piele veritabila (bovina), complet captusita 100% poliester. SFATURI DE INTRETINERE - Intretinerea se face doar de catre specialisti.