fashiondays.ro

Masina de spalat rufe incarcare verticala Whirlpool AWE9630ZEN

masina de spalat rufe Wirlpool

Masina de spalat rufe incarcare verticala 6th Sense Whirlpool AWE9630ZEN, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A++, Alb  


 Pret Informativ:2099 Lei

Top Loader cu Tehnologie Zen
Datorita tehnologiei unice Zen de la Whirlpool, noua masina cu incarcare verticala Green Generation este cea mai silentioasa masina de pe piata, oferind performante ridicate la spalare la o silentiozitate sporita: formula perfecta pentru o relaxare totala, zi si noapte.


Bucura-te de sunetul linistii
Inovativa Tehnologie Zen inlocuieste clasica curea de ghidaj cu performantul motor ce roteste prin cuplaj direct tamburul masinii. Rezultatul obtinut este "best in class" apa extrasa la turatie joasa, inseamna mai putine vibratii si mai putin zgomot dar si eficienta plus rentabilitate in consumul de energie.

Salveaza resurse
Tehnologia Al 6-lea Simt recunoaste marimea fiecarei incarcaturi ajustand resursele implicate si generand economii de pana la 30% la energie, apa si timp.

A++ eficienta energetica
Oferind cea mai buna clasa de consum, masina Green Generation Top Loader consuma cu 20% mai putin fata de masina standard clasa A.

Program Overnight
Cu un zgomot de doar 51 dBa la spalare si 68 dBa la o stoarcere de 1000 rpm, programul Overnight ofera o silentiozitate sporita combinata cu performante ridicate la spalare.

Vezi si alte modele de Masina de spalat rufe