answear.ro%20

Tastatura Gaming Microsoft SideWinder X6

tastatura
tastaturaTastatura numerica adaptabila face SideWinder X6 Keyboard ideala atat pentru jocuri, cat si pentru productivitate. Tastatura SideWinder X6 este aliatul perfect atunci cand vrei sa castigi orice joc. Are butoane speciale amplasate ergonomic pentru a fi mai usor de folosit, number pad-ul este detasabil astfel incat sa il poti muta pe ambele parti ale tastaturii in functie de preferinte. Butoanele luminate asigura ambianta perfecta pentru a te juca pana tarziu in noapte.

Caracteristici:

Tastatura numerica adaptabila. Design flexibil, alegeti configuratia pe partea dreapta sau pe partea stanga. Comutati intre tastatura numerica standard si suportul pentru macrocomenzi in modul destinat jocurilor. Control de iluminare de fundal bicolor ajustabil. In modul destinat jocurilor, butoanele tastaturii sunt rosii, iar butoanele tastaturii numerice si cele de macrocomenzi sunt galbene.
Controlul de iluminare regleaza luminozitatea tastaturii si a tastaturii numerice. Taste de macrocomenzi. Pana la 30 de taste programabile ce permit maximum 90 de optiuni programabile pentru un profil de joc asociat. Comutare intre moduri. Comutati manual tastatura din modul standard intr-unul din cele doua moduri destinate jocurilor. LED-urile indica modul selectat. Control al navigarii. Utilizati Controlul navigarii pentru a continua o actiune fara a fi necesara mentinerea apasata a tastei sau a tastelor asociate actiunii.
Controlul navigarii poate fi utilizat cu pana la patru taste simultan.* (* Controlul navigarii nu functioneaza cu taste de macrocomenzi programabile.) Buton de inregistrare a macrocomenzilor in timpul jocului.
Inregistrati orice secventa de apasari de taste chiar si mesaje de chat standard. Macrocomenzile sunt inregistrate pe hard disk si pot fi comunicate cu usurinta. Comutare automata a profilului.
Cand profilul unui joc sau al unei aplicatii este asociat utilizand software-ul, tastatura detecteaza jocul sau aplicatia care se executa si aplica profilul dvs. particularizat acelei aplicatii. Taste pentru jocuri WASD. Dispuneti de iluminare frontala pentru vizibilitate marita. Taste media. Redare/Pauza, Pista anterioara, Pista urmatoare si Fara sunet.

Vezi si alte Componente PC