fashiondays.ro

Imbracaminte & Accesorii | Oferte Hot si Noutati



haine online,fashionup


Be You, be a man!  
Sacouri, trenciuri, camasi in noua colectie BE YOU.
Prinde modelele! Vezi Colectia click aici
Un brand de 12 ani pe piata din Romania, care se adreseaza femeilor si barbatilor cu un stil casual-urban. Materialele sunt de cea mai buna calitate.






haine online,fashionup

Fuste pe alese!
Lungi, scurte sau din materiale pretioase.
Vezi noile modele de fuste! click aici
Monique lanseaza colectii de moda creative si inovative pentru femeia tanara, intreprinzatoare si preocupata de moda. Ma adresez femeii care vrea ca look-ul ei sa exprime intotdeauna ceva nou, actual si unic. O colectie reinnoita in mod constant, cu multe tendinte, si cu un singur stil: al tau!




incaltaminte femei
Glamour by AT, colectie noua!
Culori si modele HOT in noua colectie de pantofi si botine! click aici
Noua colectie Glamour by A.T te duce intr-o lume de poveste, a pantofilor in combinatii de culori uimitoare, indraznete sau diafane, modele pe care iti place sa le admiri in revistele internationale sau la fashionistele celebre, dar pe care acum ti le poti permite si tu!Glamour by A.T este un brand romanesc, care vine in intampinarea dorintelor femeii moderne, indraznete si vesele, care iubeste viata, culorile si vrea sa se simta speciala si admirata.Produsele sunt din piele de foarte buna calitate, calapoadele sunt comode, alese cu mare grija pentru a obtine nu doar un efect vizual instantaneu, dar si produse foarte confortabile si purtabile timp indelungat.



haine online,fashionup
Rochii tricotate, de la 54 de lei!
Prinde ultimele reduceri la rochii si cardigane! click aici
Istoria brand-ului CARMEN GRIGORIU este o poveste cu orientare personala. Este o calatorie din pasiune si talent nativ. Carmen Grigoriu a creat prima sa colectia si si-a lansat propriul brand in 1998. Creatia si succesul in afaceri s-au dezvoltat ghidate de dorinta si placere. Brandul Carmen Grigoriu se bucura de rezultate pozitive in Franta si Marea Britanie, iar de curand se pot adauga si Belgia, Germania si Norvegia la lista.





haine online,fashionup

NOU: Bluze si camasi La Femme
Descopera noutatile la Femme.
Bluze si camasi ! Vezi Colectia click aici
Conceptul La Femme – chic&trendy - a aparut din pasiune pentru haine. La Femme – chic&trendy- promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic & trendy si accesoriile intregesc si accentueza orice tinuta.





incaltaminte

Ghete Carmens de la 259 lei
Modele clasice, versatile si adaptabile.
Noua colectie de Ghete!click aici
Carmens este brandul care poate fi foarte usor comparat cu little black dress. Si asta pentru ca sunt pantofii clasici, care nu se demodeaza niciodata, si care te scot tot timpul din incarcatura. Adica pantofii pe care trebuie sa ii ai in garderoba.Ii poti purta cu usurinta la birou, fiind moi si comozi, dar si la evenimente glossy, precum cocktailuri sau petreceri, fiind foarte versatili si adaptabili. Liniile lor sunt clasice, curate si nu se demodeaza. Pot si purtati la fuste sau pantaloni, la tinute business, casual sau glam.




haine online,fashionup
Rochii de seara de la Desire
Seri speciale? Atunci alege o rochie cu atitudine.
Preturi de 160 lei
Vezi Colectia click aici






accesorii femei


NOU: Genti Meli Melo
Plicuri, portmonee, genti maxi.
Vezi ultima colectie de Genti ! click aici
Toamna aceasta se poarta liniile cat mai simple, dar cu stil.
Accesoriile perfect asortate noului sezon si gata sa iti fie partenere in spectacolul noilor outfit-uri, sunt aici.