fashiondays.ro

Jachete Barbati 3 Suisses Collection

haine online

Jacheta cu guler inalt si fermoar (Wrung)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - Jacheta cu fermoar de sus pana jos cu gaica imitatie de piele. - Guler inalt din panza cusaturi duble. - Aplicatii la umeri din panza. - 2 buzunare cu paspoal. - Maneci lungi semi-diminuate. - Ecuson cusut si broderii la piept. - Finisaj bordura la baza si la mansete. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Din tesatura 100% bumbac. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la 40 treapta pentru articole delicate. - Interzisa uscarea la masina, albirea si curatarea chimica.


haine online

Jacheta cu fermoar adidas barbati de la marimea X la 2XL (Adidas originals)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - Guler inalt. - Broderie logo argintie pe piept. - 3 benzi argintii la maneci. - Finisaj bordura la mansete si baza. - 2 buzunare cu fermoar in fata. - Disponibila pe bleu/auriu, gri inchis/gri, violet/portocaliu, turcoaz/galben, bleu gri/fluorescent. - Marimi de la XS la XL. - Disponibila si in varianta alb/negru si negru/alb, ref.08402. COMPOZITIE - Tesatura 100% poliester. - Pentru o purtare mai mulata comandati o dimensiune mai mica. - Daca de obicei purtati M, alegeti marimea S.
 
haine online

Jacheta barbati marimi S - 3XL (3 Suisses Collection)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - gilet - guler in V - inchisa cu 5 nasturi - dungi contrastante la maneci - maneci usor rascroite - 2 buzunare paspoal in fata - borduri la baza si la maneci - aplicatie pe piept COMPOZITIE - 100% bumbac





haine online

Jacheta parka imblanita barbati (3 Suisses Collection)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - jacheta parka cu gluga - guler inalt fenta cu 3 nasturi - inchidere cu fermoar si 4 nasturi mari - fente cu nasturi la umeri - aplicatii in fata, la spate si la umeri - 1 buzunar din paspoal cu fermoar si 2 buzunare placate la piept cu clape cu capse - 2 buzunare placate cu clapa cu capse la baza - 2 buzunare interioare placate - fente cu 2 nasturi la mansete Disponibila si pe kaki COMPOZITIE - Panza 100% bumbac Captusita in intregime cu imitatie de blana sherpa.

haine online

Jacheta satinata MAJESTIC Athletic pentru barbati (Converse)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - Jacheta MAJESTIC Athletic. - Mic guler inalt. - Captuseala matlasata si cu imprimeu logo. - Deschidere cu capse. - Emblema la piept si pe maneca stanga. - 2 buzunare oblice in fata. - Broderie sus la spate. - 1 buzunar interior. - Bordura cu elastic la guler, la mansete si la baza. - Marimi de la S la 2XL. COMPOZITIE - Panza satinata 100% poliester, complet captusita si matlasata 100% poliester. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30. - Se spala cu articole care au culori similare. - Nu se usuca la masina. - Aplicatiile nu se calca. - Nu se curata
 
haine online

Jacheta cu guler sal pentru barbati marimi de la S la 3XL (3 Suisses Collection)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - Jacheta cu guler sal cu bordura. - Deschidere prin fenta lata cu nasturi si 4 nasturi din imitatie de piele de culoare maro. - Maneci semi diminuate. - Torsada in fata, jerseu la spate si la maneci. - Finisaj cu bordura. - Marimi de la S la 3XL. COMPOZITIE - Torsada si tesatura jerseu 100% acrilic. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 la treapta pentru articole delicate. - Inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

haine online

Jacheta sport cu fermoar NIKE pentru barbati (Racinger)

Barbati / Jachete, veste, sacouri, paltoane
DESCRIERE - Jacheta NIKE - Guler inalt - Banda contrastanta la maneci - Inchidere cu fermoar contrastant - 2 buzunare laterale cu fermoar - Logo NIKE contrastant la piept - Finisaj bordura la guler, baza si baza manecii - Marimi de la S la 2XL COMPOZITIE - 100% poliester.