fashiondays.ro

Camasi & Pantaloni Barbati GANT

camasi barbati

Camasa cu carouri din bumbac GANT barbati marimi S - 2XL (GANT)

Camasi Barbati / 
DESCRIERE - Camasa cu carouri GANT. - Croiala casual. - Rever cu nasturi. - Cu nasturi de sus pana jos in fata. - Maneci lungi cu mansete si fenta cu nasturi. - Buzunar la piept cu logo brodat. - Baza rotunjita. - Pliuri pentru confort la spate. - Aplicatie la spate. COMPOZITIE - Poplin carouri tesute 100% bumbac.

CAMASI BARBATI, OFERTA COMPLETA AICI

camasi barbati

Camasa cu dungi din bumbac GANT barbati marimi S - 2XL 

Camasi Barbati / 
DESCRIERE - Camasa cu dungi GANT. - Croiala casual. - Rever fara nasturi din tesu fantezie. - Guler interior din tesut fantezie - Buzunar la piept cu broderie - Cotiere contrasate din jerseu - Maneci lungi cu mansete cu nasturi si rever din tesut fantezie - Cu nasturi de sus pana jos pe fenta interioara din tesut fantezie - Baza rotunjita cu aplicatie din jerseu contrastat lateral. - Aplicatie dubla la spate. COMPOZITIE - Dungi cu fire colorate 100% bumbac.

pantaloni barbati

Pantaloni drepti GANT pentru barbati (G-Star RAW)

Pantaloni Barbati / 
DESCRIERE - Pantaloni GANT. - Croiala dreapta. - Betelie cu bride inchisa cu 1 nasture metalic gravat. - Slit cu fermoar. - Forma cu 5 buzunare : 2 buzunare rotunjite in fata + 1 buzunar brodat pentru monede. - 2 buzunare placate la spate. - Lungime interioara : aproximativ 87 cm. - Latime la baza : aproximativ 20 cm. - Marimi de la 29 la 38 COMPOZITIE - Panza cu atingere catifelata 85% bumbac, 15% poliester.

PANTALONI BARBATI, OFERTA COMPLETA AICI