fashiondays.ro

Camera Web Microsoft HD-6000

componente pc

Camera Web HD-6000 (Microsoft)

Camere Web / Vezi oferta click aici

Comunicati experientele cand calatoriti, utilizand aceasta camera Web pentru notebook cu rezolutie HD de 720p. Bucurati-va de imaginile de inalta calitate pentru ecran lat, de functia Auto Focus si de culorile intense si claritatea oferite de tehnologia TrueColor. 
Videoclipuri cu rezolutie HD reala de 720p.
Auto Focus. 
Tehnologie TrueColor. 
Design pentru notebook cu rotirea obiectivului la 360.


Caracteristici:

Videoclipuri cu rezolutie HD reala de 720p. Senzorul de 720p inregistreaza videoclipuri cu o rezolutie HD reala de pana la 30 cps. Auto Focus. Imaginile sunt precise si detaliate chiar pentru prim-planuri. Tehnologie TrueColor. Controleaza automat expunerea pentru videoclipuri luminoase, pline de culoare. Design pentru notebook cu rotirea obiectivului la 360 Design compact; se roteste in ambele directii pana la jumatate pentru a reda o vizualizare completa.

Optimizare pentru Windows Live Messenger. 
Integrat perfect cu Windows Live Messenger pentru o instalare si o utilizare usoara. Windows Live Movie Maker. Incepeti un proiect de film doar cu un clic, apoi incarcati continutul video pentru ecran lat pe site-urile de retele sociale. Buton de apelare Windows Live. Apelurile video sunt simplu de pornit. Cu o atingere a butonului de apelare Windows Live puteti vedea cine este online si puteti incepe un apel video. Galerie foto Windows Live. Incarcati cu usurinta o fotografie pe care o puteti edita, ii puteti asocia o eticheta si o puteti partaja cu prietenii si cu familia.

evoMAG