dyfashion.ro

Jucarii Educative | Aventura Animalelor Leapfrog

articole copii

Aventura Animalelor Leapfrog (LEAPFROG)


Jucarii Copii / Jucarii Educative / Alege din oferta click aici



Caracteristici
 * Masuta contine peste 100 de cantece si activitati care il vor insoti pe bebe in lungul drum de la statul in sezut,la statul in picioare si pana la mersul efectiv. 
jucarii* Exista 7 activitati incorporate si 2 moduri de joaca,toate acestea oferind micutului ocazii pentru dezvoltarea abilitatilor motrice,sociale si cognitive elementare. 
* Micutul explorator bate tobita care se afla in mijlocul mesei,iar aceasta se va aprinde lund diverse culori si forme,pe care copilul le va invata mai usor prin relatia cauza-efect.
* Picioarele sunt detasabile si masa poate fi folosita si ca platforma,pe podea,pentru perioada cand copilul nu poate sta inca in picioare. 
* Parintii se pot conecta la Poteca de Invatare LeapFrog pentru a personaliza invatarea si pentru a afla diverse modalitati de joaca alaturi de copilul lor.

* Cu aceasta jucarie copiii invata animale,culori,forme,numarare,aptitudini motrice,muzica. 
* In plus,jucaria ofera o excelenta modalitate de acomodare timpurie cu sunetele specifice limbii engleze,cu indemnuri elementare de invatare si joc,astfel incat copilului sa-i fie mult mai usor,cand va creste,sa asimileze spontan si fara efort limba engleza. Varsta recomandata 6 luni - 3 ani
Tip mecanism cu 3 baterii tip AA,incluseDimensiune H 39.70 x latime 55.88 x grosime 11.43AVERTISMENT A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Indepartati mecasnimele de prindere a jucariei de ambalaj inainte de a da jucaria copilului. Ambalajul nu este jucarie.


1 comments:

afla in mijlocul mesei,iar aceasta se va aprinde lund diverse culori si forme,pe care copilul le va invata mai usor prin relatia cauza-efect. jucarii educative