fashiondays.ro

Placa de baza ASUS SABERTOOTH Z77

placi de baza,componente pc

Placa de baza SABERTOOTH Z77, Intel Z77, LGA1155, DDR III, PCI-E 3.0, SATA III, USB 3.0 (ASUS)


Placi de baza / Alege din oferta click aici

TUF inseamna Forța Suprema Seria TUF ofera o imagine in forța. 
accesorii pcCu un design unic și materiale de calitate superioara (certificate la standarde militare), seria TUF s-a nascut pentru a convinge prin stabilitate, compatibilitatea ridicata și durabilitatea extrema.
 Thermal Armor Disipare totala a caldurii prin imbunatațirea circulației aerului.
Noua generația a TUF Thermal Armor ridica ștacheta cu ventilatoarele Turbo Engine integrate.
Acest lucru imbunatațește arhitectura TUF originala, ajutand la preluarea aerului cald din zona componentelor MOS si evacuarea sa in exteriorul carcasei prin canale speciale de aerisire.
Heat pipe-urile ajuta la disiparea rapida a caldurii generata de componentele critice și asigura o temperatura scazuta pe toata suprafața placii.
Carcasa I/O dedicate atrage aerul rece și elimina și mai multa caldura pentru a imbunatați stabilitatea placii, plus noul Thermal Armor vine cu cu niște orificii special implementate pe PCB pentru a facilita circularea aerului sub placa.
Mai mult, design-ul placii are un aer militar.  

Thermal Radar   
Detectare a temperaturii și indepartarea caldurii in timp real  TUF Thermal Radar monitorizeaza in timp real temperaturile parților critice a placii de baza, ajustand automat viteza ventilatorului pentru a se asigura ca sistemul iși pastreaza o stabilitatea ridicata fara sa se supraincalzeasca. Fan Overtime menține funcționarea ventilatoarelor in minutele cele mai critice , dupa inchiderea sistemului, pentru a extinde viața componentelor prin scaderea temperaturii cu 7゚C in doar 10 minute dupa ce computerul a fost inchis. Noul Fan Off este compus dintr-un intrerupator care dezactiveaza ventilatoarele daca temperatura scade sub nivelul de eficiența de consum setat manual sau automat.          

Dust Defender   
Alunga praful, extinde viața placii Particulele de praf și contaminarea mediului reprezinta un pericol constant pentru funcționarea optima a sloturilor și conectorilor. Praful se depune pe punctele de contact din interiorul sloturilor, iar in timp transferal de date este compromis, iar utilizatorii nu mai beneficiaza de toate funcțiile unor componente de calitate. Arhitecura speciala TUF ofera un scut care rezista in fața patrunderii particulelor de praf prelungind astfel viața conectorilor și oferind o mai buna performanța.        ESD Guards   Protecție unica a componentelor placii de baza impotriva descarcarilor electrostatice neașteptate Descarcarile electrostatice (electrostatic discharge - ESD) pot sa se produca brusc, iar pagubele pe care le fac sunt de multe ori subestimate. Cipul anti-static exclusiv de la ASUS, o arhitectura de circuite de protecție, impreuna cu scutul I/O ofera o protecție de patru ori mai ridicata pentru a prelungi viața componentelor.        

New DIGI+ Power Control   
Soluția Digital Power Control de cea mai buna calitate Noul DIGI+ Power Control include controller de voltaj multiplu oferind modulație ultra-precisa tuning-ului CPU, iGPU și DRAM. Aceasta tehnologie ASUS inovatoare și de top ofera un tuning foarte precis al voltajului pentru eficiența, stabilitate și performanța ridicata. Cu noua generație IntelVRD 12.5, voltajul CPU poate fi scazut pentru a obține un mediu mai racoros și mai silențios. Aceasta inovație a tehnologiei de top ASUS ofera cel mai inteligent control pentru o mai buna economisire a energiei.       

UEFI BIOS 
Interfața BIOS flexibila și ușor de utilizat Performanța la cel mai ridicat nivel cu interfața Easy BIOS  Recunoscutul UEFI BIOS este prima interfața controlata prin maus facut sa dispuna de moduri selectabile oferind astfel o interfața ușor de pentru hard drive-uri mai mari de 2,2 TB. Utilizatorii mai pot face acțiuni de drag-and-drop pentru bootare prin modul exclusive EZ, in timp ce Advances Mode ofera setari mai complicate.   
O noua actualizare! Informații mai rapide pentru control imbunatațit al sistemului - F12 BIOS instantaneu si taste de comenzi rapide pentru setari UEFI - Shortcut F3 pentru cele mai accesate informații  - ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect), detectare a unui DIMM defectuos si ofera rezolvari pentru alte probleme    

Componente TUF (Bobine de șoc (choke) din aliaje, condensatori și tranzistori MOSFET, toate certificate la standarde militare) Certificate pentru condiții grele de lucru  Performanțe de excepție chiar și in cele mai dificile condiții cu bobine de șoc din aliaj (choke) condensatori și mosfeți de calitate, toate fabricate din materiale certificate și testate la standarde militare. Bobinele de șoc TUF care se numesc și Alloy Choke sunt realizate dintr-un aliaj care conține mai multe tipuri de metale, adica nu sunt fabricate doar din oțel. Acest lucru face ca bobinele sa suporte o sarcina de curent de 40A, adica mult mai mult cu 25% decat componentele de referința. Mai mult, carcasa dintr-o singura bucata elimina zgomotul produs de vibrații oferind caracteristici unice, fiabilitate și durabilitate chiar și in condiții extreme.