fashiondays.ro

Rochii de ocazie din colectia StarShinerS

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-1

Rochie StarShinerS argintie de ocazie in clos cu elastic in talie accesorizata cu cordon • StarShinerS


Gina Pistol iti prezinta Colectia creata in exclusivitate de designerii StarShinerS! Adu-ti cu usurinta aparitiile in noul sezon cu rochia purtata de Gina Pistol. Stilata si delicata, aceasta rochie este ideala pentru evenimentele tale speciale. Braul confectionat din materialul rochiei si florile 3D aplicate manual confera un aer feminin. Poart-o cu sandale cu barete pentru un look chic.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-2

Rochie StarShinerS roz prafuit de ocazie in clos din voal accesorizata cu cordon cu insertii de broderie • StarShinerS


Rochie eleganta StarShinerS cu croi clos. Ca tesatura s-a folosit voal neelastic de grosime medie, must-have al acestui sezon. Are maneca trei-sferturi cu cadere usoara si un look fashion. Este accesorizata cu un cordon detasabil cu broderie rafinata. Este potrivita pentru toate tipurile de silueta datorita croiului.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-3

Rochie StarShinerS argintie asimetrica de ocazie cu umeri goi din bumbac cu insertii de broderie • StarShinerS


Rochie eleganta asimetrica cu pliuri din tesatura fina din bumbac, bust din broderie superba florala pe suport de tulle neelastic, decolteu senzual cu umerii goi, maneca transparenta, incheiata cu fermoar ascuns pe spate.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-4

Rochie StarShinerS alba midi de ocazie cu un croi mulat din dantela cu umeri goi captusita pe interior si accesorizata cu cordon • StarShinerS


Rochie de ocazie creata in atelierele StarShinerS confectionata din dantela elastica delicata captusita cu captuseala elastica. Model cu croiala in stil conic care iti va pune in evidenta formele feminine intr-un mod seducator si irezistibil. Datorita decolteului coborat pe umeri sugereaza o senzualitate irezistibila. Simpla, dar in acelasi timp emanand senzualitate si eleganta rafinata, este tinuta perfecta pentru orice eveniment special. Un farmec aparte ii confera cordonul cu perle si strassuri.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-5

Rochie Artista crem midi de ocazie din satin croi in clos fara maneci accesorizata cu cordon si imprimeu floral • Artista


Rochie de ocazie, superba, intr-o nuanta delicata crem sau clasic elegant negru cu imprimeu floral seducator cu o croiala feminina clos. Este potrivita la ocazii speciale. Model fara maneci, cu decolteul rotund, fusta evazata decorata cu pliuri proeminente care se aseaza minunat in partea inferioara. Se incheie la spate cu un fermoar si este accesorizata cu cordon.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-6

Rochie StarShinerS neagra midi de ocazie tip creion cu decolteu in ""v"" la spate • StarShinerS


Atrage toate privirile cu aceasta rochie sexy marca StraShinerS. Captusita si elastica aceasta rochie te v-a face sa te simti nemaipomenit. Potrivita pentru evenimentele frumoase din viata ta, alege sa o porti cu un sacou, o pereche sandale si un clutch.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-7

Rochie StarShinerS gri de ocazie asimetrica in clos fara maneci accesorizata cu pietre stras • StarShinerS


Simte-te admirata in aceasta rochie StarShinerS care iti pune in evidenta talia si bustul. Confectioanta din material tip plasa usor rigida cu o tinuta impecabila care ii confera volum, dublata cu captuseala satinata. Alege sa o porti cu o pereche de pantofi cu toc si un clutch in acelasi ton.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-8

Rochie neagra scurta de ocazie din tul in clos cu un umar gol •


Atragatoare in aceasta rochie cu un croi scurt si in clos care iti va pune in evidenta formele corpului. Modelul de rochie cu un umar dezgolit aduce un aer de senzualitate tinutelor tale, iar detaliul tip fundita completeaza perfect tinuta cu o nota de feminitate. Alege sa o porti cu o pereche de sandale si un plic.

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-9

Rochie StarShinerS albastra midi de ocazie in clos din satin asimetrica cu spatele decupat • StarShinerS


O rochie din satin este alegerea perfecta pentru evenimentele speciale din viata ta, croiul asimetric si amplu iti confera eleganta si suntem siguri ca te vai simti de vis in aceasta rochie. Alege sa o porti cu o pereche de sandale argintii si un cltuch de aceeasi culoare.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

rochie-de-ocazie-din-colectia-starshiners-10

Rochie StarShinerS alba asimetrica de ocazie in clos cu decolteu cu fundita • StarShinerS


Creata de designerii nostrii StarShinerS aceasta rochie te fa vace sa te simti feminina. Materialul fin in partea de jos si cel brodat sus ii confera rochiei o senzualitate aparte. Alege sa o porti la un eveniment special din viata ta, cu o pereche de pantofi si un clutch.

2 comments:

Bun gasit, scoateti rochiile vechi de pe site !
Am cautat rochia turcoaz de la Ama Fashion si mi-au spus ca nu se mai facev de 3-4 ani !