fashiondays.ro

Cămăşi - COLECȚIA - BĂRBAŢI

Stocurile de Camasi s-au imbogatit azi cu 2 modele:

Camasi Barbati

 1. Un model nou de camasa derivat din colectia Aviator:

 Aceasta camasa "Aviator" este perfecta pentru a fi purtata cu jeansi, datorita contrastului de pe guler, a cotierelor si epoletilor care dau o nota interesanta modelului. Articolul este personalizat pe piept si pe spate cu emblema colectiei "Aviator", astfel incat este usor de recunoscut ca fiind o creatie Catalin Botezatu. Poarta aceasta camasa la o iesire cu prietenii, la un eveniment casual sau cand vrei pur si simplu sa ii impresionezi pe cei din jurul tau.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.

Camasa Catalin Botezatu

2. Un model de camasa readus in stoc la cererile clientilor, camasa Fantasy, pe culorile alb, albastru si mov (in curand si pe negru): 

  Este o camasa care iti da un plus de tinerete si de avangardism, datorita gulerului inalt si al taieturilor. Camasa emana un aer special de eleganta. O poti purta atat la un jeans cat si la un costum elegant uni.
Compozitie : bumbac 100%

Camasi Barbati

Camasa barbati stil casual-office

Camasi Barbati
O camasa in stil casual-office, cu guler alb scurt frantuzesc si maneca lunga. Dungile din gama de culori verde/bleumarin o fac potrivita si pentru un stil business-elegant.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.




Camasa Catalin Botezatu

Camasa barbati intr-o combinatie de carouri si dungi

Camasi Barbati
Aceasta camasa smart-casual, din bumbac 100%, a fost conceputa intr-o combinatie de carouri si dungi in culori vii, specifice sezonului, pentru a-ti inveseli dispozitia in fiecare zi in care decizi sa o porti.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 100% bumbac.



CAMASI BARBATI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

2 comments:

Mie nu imi plac creatiile pe care le are pe site.

Nistor,din punctul meu de vedere omu'are stil.