fashiondays.ro

Botine Glamour by AT

Botine

Botine Piele Bej Glamour by AT (Glamour by AT)

Botine / FEMEI
Botine inalte din piele naturala box nude inchis si piele intoarsa bej, cu toc inalt de 12 cm,platforma 3 cm si detaliu catarama .Foarte versatile si usoare,pot fi purtate atat la o tinuta office cu fusta ,sau pantaloni,dar si la tinute casual sau jeans.Foarte comode datorita platformei inalte.Interior blanita maron.Toc imbracat in piele,branturi cu pernite.
Marimi disponibile: 39,35,36
pret: 360.00 RON


Botine

Botine Piele Nude Inchis 3 nuante Glamour by AT (Glamour by AT)

Botine / FEMEI
Botine scurte cu siret,din piele naturala nude bej inchis,cu detalii in 3 nuante :bej inchis,nisipiu si caramiziu.Foarte versatile si usoare,pot fi purtate atat la o tinuta office cu fusta ,sau pantaloni,dar si la tinute casual sau jeans.Toc drept,inalt de 12 cm si platforma de 3,5 cm.Foarte comode datorita platformei inalte.Toc imbracat in piele,branturi cu pernite.Interior din piele naturala.
Marimi disponibile: 35,36,37
pret: 295.00 RON
 
Botine

Botine Glamour by AT in doua culori (Glamour by AT)

Botine / FEMEI
Botine din piele naturala 100% in 2 culori. Baza si toc negru din piele box , si piele intoarsa gri bej inchis. Fermoar lateral si elastic expandare( 4-5 cm) interior pt gambe mai groase. Circumferinta aprox 27cm si inaltime botina 21cm. Toc inalt de 9 cm. Foarte comode si usoare.
Marimi disponibile: 36,38
pret: 229.60 RON






Alege din oferta click aici