fashiondays.ro

Oferta Jucarii Copii | BestKids

Articole copii

Burt Coconut (Yogurtinis) 

Jucarii
Papusa cu design distractiv si amuzant. Are pielea parfumata (aroma de cocos). Accesorii incluse: suzeta. Dimensiuni: 24 cm. Varsta Recomandata: 2 ani+.
url: www.bestkids.ro/p-15315-burt-coconut.aspx
pret: 69.00 RON
Elicopter Radiocomanda

Elicopter Radiocomanda Airwolf Syma S027G (BigBoysToys)

Jucarii
Sistem inteligent de control prin radio cu raza mare de actiune pe 3 canale cu functii complete: sus, jos, stanga, dreapta, inainte si inapoi. Trei motoare electrice, un sistem dual pentru rotorul principal ce ofera o stabilitate incredibila in zbor.
pret: 325.00 RON


Alege din oferta click aici

Paianjenul Artist Doodle Dotty

Paianjenul Artist Doodle Dotty (Vivid)

Jucarii
Doddle Dotty - paianjenul magic si dragalas care chiar stie sa deseneze. Jucarie extrem de inovativa si creativa cu trasaturi nemaipomenite si un design dragalas de paianjen.Copii pot sa creeze desene uimitoare pe care le pot colora si inrama.
pret: 110.00 RON



Telefon Elefantel

Telefon Elefantel (Hasbro)

Jucarii
Bebelusul aude telefonul sunand si-l deschide pentru a descoperi ce animalut suna. Telefonul amuzant il va intampina pe cel mic cu imagini si sunete pline de viata. Necesita 2 baterii AAA.
pret: 82.00 RON



Alege din oferta click aici
Market Hello Kitty Resigilat

Market Hello Kitty Resigilat (Ecoiffier)

Jucarii
Caracteristici: ideala pentru fetite, are numeroase piese si accesorii, fructe, legume, flori, umbreluta, card etc. Varsta Recomandata: 1 - 5 ani. Dimensiuni: 452 x 27 x 66.5 cm.
pret: 129.00 RON




Jucarii

Technic - Camion cu Platforma 2 in 1 (Lego)

Jucarii
Construieste un camion cu platforma sau cu camion pentru transportat marfa. Porneste la drum si transporta vehicule peste tot cu ajutorul camionul cu platforma.
pret: 439.99 RON




Articole copii

Alien Collection 4 Rook (Ben 10)

Figurina Rook din seria Ben 10 Omniverse cu detalii clare. Mainile si picioarele se rotesc. Dimensiuni: 10 cm. Varsta recomandata: 4 ani +.
pret: 53.00 RON