fashiondays.ro

Jachete femei | New Collection

Jacheta femei

Jacheta femei marimi de la 34/36 la 50/52 

Femei / Pulovere, hanorace, veste
DESCRIERE - Jacheta - Decolteu in V - Inchidere cu nasturi - Maneci lungi - Finisaj tubular la decolteu si la rever - Finisaj cusaturi la baza manecilor si la baza - Mansete diminuate pentru un finisaj de calitate - Lungime aprox.60 cm - De la 34/36 la 50/52 COMPOZITIE - Tesatura foarte moale 80% vascoza, 20% poliamida. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 si calcare usoara pe dos - Inalbirea, curatarea chimica si uscarea la masina interzise.

 
Jacheta femei

Jacheta femei PREMIUM marimi 34 - 52

Femei / Pulovere, hanorace, veste /
DESCRIERE - 2 buzunare cu borduri in fata. - Maneci lungi, mansete diminuate. - Inchidere in fata cu nasturi imitatie de corn. - Lungime aprox 70 cm - Tesatura moale si calduroasa anti - scamosare. - Pentru si mai multa suplete : spalare la masina! - Marimi de la 34 la 52. COMPOZITIE 100% casmir fir dublu anti - scamosare. COMPOZITIE - Spalare la masina la 30.

Jacheta femei

Jacheta din imitatie de piele VOTRE MODE femei marimi 36 - 54

Femei / Jachete, sacouri, paltoane /
DESCRIERE - Jacheta din imitatie de piele VOTRE MODE - Linie feminina cu joc de volane la guler si pe lungimea fentei din fata care ascunde fermoarul. - 2 buzunare inserate in cusaturile elegante ce structureaza silueta. - Lungime 57 - 64 cm in functie de marime. - Marimi de la 36 la 54. COMPOZITIE - 50% poliuretan, 50% vascoza, captuseala 100% poliester.

Jacheta femei

Jacheta parka din molton, cu gluga, marimi de la 38 la 25 

Femei / 
Jacheta parka din tesatura molton - model cu gluga - inchidere joasa cu fermoar pentru un efect decoltat - Siret din bumbac cu tinta pe talie - tigheluri cu fir stralucitor Lungime 65 cm. COMPOZITIE 100% bumbac.
 
 
GECI, JACHETE, PALTOANE - VEZI OFERTA ACTUALIZATA AICI