fashiondays.ro

Planuri de viitor




In ultima vreme am ales sa promovez intens brandurile de haine . Am neglijat un pic electrocasnicele si produsele it pentru ca am observat din statistici ca lumea cauta in aceasta perioada mai mult articole vestimentare .
Datorita ofertei foarte mari de produse din care pot sa aleg,promovez in primul rand acele lucruri care cred eu ca merita promovate in interesul clientilor mei.
Un client bine servit revine intodeauna sa cumpere de acolo de unde a fost multumit.
Oferta acestei perioade pe magazin universal se adreseaza in primul rand femeilor.
Pe viitor imi propun sa realizez cateva posturi si despre cosmetice femei .Este o tema de abordat mai ales ca si aceste produse au o oarecare cautare pe site-ul meu.
Mai demult am incercat cate ceva cu produsele de slabit insa nu au prins la publicul acestui site asa cum mi-as fi dorit.Poate pe viitor voi mai incerca.
Parfumurile si produsele naturiste sunt iar un subiect pe care il am in vedere pe viitor.
Tot din statistici am vazut un interes spre aceasta categorie de marfa.
Am marele avantaj ca acest magazin online nu este nisat pe o anumita categorie de produse de la care sa nu pot face abatere.
Daca ar trebuii sa mai deschid un site m-as orienta spre o farmacie online pentru ca pe viitor vad un potential frumusel pe aceasta nisa.Nu ma refer in mod special la comercializarea de medicamente ci la produse naturiste.
Cred ca femeile cauta cosmetice cat mai naturale pentru ca sunt mai sanatoase.Poate sunt un pic mai costisitoare ca pret insa merita cu siguranta.
Multe femei se orienteaza spre produsele cosmetice de firma si le evita pe cele no – name mai ales cele care cumpara din shopuri-le online .
Aceiasi tendinta exista si la haine pentru ca preferi sa dai un ban si sa cumperi un lucru de calitate mult mai fiabil in timp.