fashiondays.ro

Aparat de aer conditionat LG CT09


Aparat de aer conditionat LG CT09, 9000 BTU/h, Unitate interna, Reglare flux aer, Alb


Aparatele de aer conditionat LG sunt prietenoase cu mediul inconjurator si recunoscute de catre utilizatorii din intreaga lume pentru calitatea lor foarte buna, de aceea LG a produs peste 10 milioane de unitati in 2006, devenind producatorul mondial numarul unu pentru al saptelea an consecutiv.


Reglarea individuala a unghiului celor 4 lamele
Posibilitatea de reglare a unghiului lamelelor permite iesirea unui flux de aer direct sau indirect, in functie de preferinte. Acest lucru previne, de asemenea, curentul de aer rece.

Extinderea fluxului de aer
Lamelele imbunatatite pentru largirea si ingustarea fluxului de aer ofera o distributie confortabila a
temperaturii, fara zone moarte, in care fluxul de aer nu este distribuit.

Distributia uniforma a fluxului de aer
Distributia uniforma a temperaturii in camera chiar si in modul incalzire diferenta de temperatura intre tavan si podea este de maxim 1°C.


Reglarea debitului de aer in functie de inaltimea plafonului
Intensitatea fluxului de aer poate fi reglata prin intermediul ventilatorului unitatii interioare prevazut cu un algoritm de reglare in functie de inaltime. Acum algoritmul este functional pana la inaltimea de 4,2m.


Controlul temperaturii in doua puncte diferite
Intre temperatura masurata la nivelul aparatului de aer conditionat si temperatura interioara poate exista o diferena semnificativa. Butonul de comanda pentru cele doua termistoare permite reglarea temperaturii in functie de una dintre cele doua valori. Selectati termistorul dorit pentru reglarea temperaturii aparatului prin intermediul butonului glisant situat in partea posterioara a telecomenzii cu cablu cu ecran LCD. Un termistor este instalat in unitatea interioara, iar cel de-al doilea este situat in telecomanda cu cablu cu ecran LCD.

Noua telecomanda cu cablu
Telecomanda cu cablu cu ecran LCD si afisaj marit, precum si o tastatura simplificata asigura un control facil al utilizatorului asupra echipamentului de climatizare.


Controlul independent al celor 4 lamele
Fiecare lamela este controlata de un motor separat asigurandu-se astfel controlul independent al acestora si reglarea fluxului de aer in functie de preferinte.

Vezi oferta de aparate de aer conditionat click aici