dyfashion.ro

Combina frigorifica Hotpoint Ariston EBD 20223F


Combina frigorifica Hotpoint Ariston EBD 20223F

Clasa energetica: A+
Culoare: Inox
Capacitate frigider: 243 litri

Control igienă
Pentru a vă proteja mai bine alimentele, noile frigidere Hotpoint au interiorul acoperit cu o folie permanentă specială care previne formarea de mucegai şi bacterii. De acum, cu Hygiene Control, cel mai bun loc pentru a păstra şi proteja cumpărăturile dvs. va fi frigiderul.

Ecotech
Simbolul Ecotech identifică aparatele care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienţă energetică. Frigiderele Ecotech sunt o garanţie a standardelor ridicate de eficienţă, niveluri mai scăzute de consum şi performanţă excelentă.

Ice Party
Ice Party este o funcţie excepţională care vă ajută să aveţi o sticlă gata de toast în orice moment: imediat ce funcţia este selectată, temperatura în congelator scade doar pentru timpul strict necesar răcirii sticlei. Modelele cu funcţia Ice Party au de asemenea şi o frapieră elegantă pentru păstrarea sticlei la rece atunci când este servită la masă.

Holiday
Cu funcţia Holiday, frigiderul poate fi lăsat pornit pe perioade de absenţă îndelungată sau în vacanţe, în acelaşi timp continuând să economisească energie. În timp ce congelatorul continuă să funcţioneze în regim normal, păstrând alimentele congelate pentru când vă întoarceţi, secţiunea goală a frigiderului este reglată la o temperatură de repaus care permite uşii să stea închisă (păstrând astfel interiorul curat), fără formare de mucegai sau mirosuri neplăcute.

Raft vinuri
Raftul pentru sticle facilitează gestionarea spaţiului din frigider şi este cel mai bun sistem pentru păstrarea în condiţii de siguranţă a sticlelor.

Vezi oferta de aparate frigorifice click aici