fashiondays.ro

Monitor LED BenQ 19inch BL902M D-sub


Monitor LED 19inch BenQ BL902M D-sub, DVI, Speaker (BenQ)


Monitoare LED


Expertul mondial in monitoare LED

BenQ – expertul mondial in monitoare LED – din nou este primul care a lansat monitorul LED in format clasic, solutie ideala pentru  birou. BL902M ofera functii ergonomice si costuri mici.


Ecran mat anti stralucire

Suprafaţa mată a monitorului sporeşte confortul în vizualizare, datorită faptului că aceasta nu permite reflexiile supărătoare pentru ochi. Pe lângă confortul vizual, specialiştii BenQ au creat un sistem special de ajustare a monitorului pe patru direcţii, care să permită păstrarea unei poziţii a corpului anatomic corectă.

Reminder inteligent   

Una dintre principalele inovaţii pe care acest monitor le aduce este o tehnologie care pe lângă adaptarea automată a luminozităţii monitorului în funcţie de iluminarea ambientală, le aduce aminte utilizatorilor să respecte regula 20/20/20 de menţinere a sănătăţii ochilor, amintind utilizatorilor ca o dată la fiecare 20 de minute să îşi fixeze privirea către un punct îndepărtat şi să clipească de 20 de ori.

Difuzoare incorporate

Cele 2 difuzoare multimedia de 1W imbogatesc experienta multimedia a fiecarui utilizator.Nu mai este nevoie de sistem audio suplimentar, astfel economisesti bani pentru afacerea ta!

Contrast dinamic ultra mare

BL902M vine cu o rata de contrast dinamic ultra mare de 12,000,000:1 pentru a oferi profunzime culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, astfel incat tot ceea ce vezi, de la alb la cele mai intunecate nuante de negru, este afisat in imagini de o performanta incredibila.

Timp superior de raspuns

Timpul rapid de raspuns de 5ms ofera performantele necesare oricarei aplicatii. Chiar si inregistrarile video foarte rapide sunt redate intr-o maniera fluida, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente pentru experiente de vizualizare extraordinare

Vezi oferta de monitoare & componente PC click aici