fashiondays.ro

Promotie Smartphone Samsung Galaxy S III Mini i8190


Promotie Telefon Mobil Samsung Galaxy S III Mini i8190, Dual Core 1GHz, Android 4.1 Jelly Bean, Super AMOLED capacitive touchscreen 4", 8GB, Wi-Fi, 3G (Maro)


Categoria: Solutii Mobile > Telefoane Mobile > Samsung

Design

Samsung Galaxy S III Mini este un Galaxy S III in miniatura, din punct de vedere al design-ului. Design-ul sau inspirat de natura iti ofera o experienta ergonomica si confortabila cu un grad de utilizare imbunatatit.

Display Amoled de 4 inch

Asta este ceea ce numim : realitatea. Un ecran minunat Super Amoled de 4 inch ofera o experienta generoasa care iti permite accesul la Web si Multimedia in culori inteligente si pline de claritate.

Sistem de operare Jelly Bean

Realizat de Android Jelly Bean 4.1, cea mai recenta versiune a celui mai popular sistem de operare pentru smartphone-uri. Jelly Bean este rapid, fluid si are grafice netezate de un nou Google Search, care iti aduce informatii exacte inainte ca tu sa le ceri macar.

Pop up play

Pop up play iti trimite mereu mesaje in timp ce privesti un clip video. Este compact, dar inca va permite sa faceti lucruri simultan, astfel incat nu pierdeti nimic din actiune.

Smart alert

Cand ridici telefonul, nu ar fi dragut ca acesta sa-ti spuna ce s-a intamplat cat timp n-ai fost langa el ? Samsung Galaxy S III Mini stie cand te intorci si iti da un mesaj vibrand pentru a te informa de apelurile pierdute sau de noile mesage. Cum iti suna asta?

S Voice

Softul va recunoaste automat limbajul si va lasa sa va folositi vocea pentru a debloca telefonul, a da comenzi, a asculta melodiile preferate, a regla volumul sau a deschide camera si a fotografia.

Direct call

Samsung Galaxy S III Mini stie cand vrei sa vorbesti. Cand trimiti mesaje cuiva si decizi sa-l suni instant, trebuie doar sa apropii telefonul de ureche, iar functia Direct call va apela automat numarul persoanei cu care trimiti mesaje. Nu mai stai sa cauti contactul, pur si simplu lasa-l pe Galaxy S III Mini sa faca treaba pentru tine.

Vezi si alte modele de smartphone click aici