fashiondays.ro

Telefon Mobil HTC Smartphone M7 One



Telefon Mobil HTC Smartphone M7 One, Quad 1.70 GHz, RAM 2 GB, Fara slot, 4.70 inch (1080x1920), Android 4.1, Beats Audio (Glacial Silver)




HTC One

Cu o carcasa eleganta din aluminiu, un ecran de pornire live, care reda in flux tot continutul tau preferat, o galerie foto care prinde viata si doua difuzoare stereo frontale, HTC One este pregatit sa iti remodeleze experienta smartphone.

Cameră HTC UltraPixel: captează mai multă lumină.

Lumina. Este ceea face diferenţa dintre o poză şi o fotografie. Iar atunci când senzorul captează cu 300% mai multă lumină cu ajutorul camerei super-sensibile de pe HTC One, este mult mai simplu să realizezi o fotografie extraordinară.

HTC BoomSound: mai clar, mai bogat, mai tare.

Pe majoritatea smartphone-urilor, să asculţi muzică sau să urmăreşti videoclipuri împreună cu prietenii este o experienţă frustrantă. Un difuzor minuscul va moleşi până şi cea mai feroce melodie. Însă noul BoomSound al HTC One schimbă acest lucru.

Creează-ţi propriul clip video cu momente importante

Evidenţieri video HTC selectează automat momentele principale ale unui eveniment pentru a monta un spectacol uimitor de 30 de secunde. Nu ai nevoie de software-uri avansate sau de vreun mare talent. Alege o temă muzicală din oferta excelentă pentru a adăuga la efect. Schimbă ordinea, dacă doreşti. Apoi lansează-ţi imediat filmul vieţii, partajându-l printr-o singură atingere, astfel încât toţi să se bucure de el.

HTC BlinkFeed. Ecranul tău de pornire, live

Prin intermediul HTC BlinkFeed™, tot ce trebuie să faci este să alegi reţelele de socializare, ştirile şi fluxurile de informaţii cu care vrei să fii la curent şi le vei avea pe toate, în timp real, direct pe ecranul de pornire. Pulsul lumii, direct în palma ta.

Cu HTC BlinkFeed, eşti întotdeauna la curent

Nu trebuie să cauţi pentru a afla ce se întâmplă. Pe ecranul de pornire, poţi avea, în timp real, actualizări din reţele sociale, statusurile recente ale prietenilor, fotografii, muzică, ştiri, sport, evenimente din calendar ‒ şi multe altele.

Vezi oferta de telefoane mobile click aici