fashiondays.ro

Costum de baie 2 piese 3 Suisses Collection


Costum de baie 2 piese in carouri pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - 2 piese triunghi in carouri. - Forma triunghi culisanta. - Cupe captusite. - Bretele ce se prind dupa gat si snur ce se leaga la spate. - Slip cu snur ce se leaga pe lateral. COMPOZITIE - 69% poliamida, 21% poliester, 10% elastan.



Costum de baie 2 piese cu sutien push-up (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Sutien push-up cu arcuri - Cupe captusite cu spuma si pense laterale pentru o sustinere impecabila - Bretele reglabile - Agrafa la spate - Slip cu fond captusit COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Pentru a pastra articolul mai mult timp, este recomandata spalarea manuala, insa este posibila si spalarea la masina, la 30, programul pentru articole delicate, cu stoarcere usoara. - Nu se calca, nu se inalbeste si nu se usuca la masina.

Costum de baie 2 piese triunghi cu dungi (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Sutien triunghi fix cu pernite integrate care acopera perfect bustul, asigurand o sustinere impecabila si confort - Bretele late ce se leaga la spate, dupa gat - Funde fantezie fixe la baza bretelelor - Slip in intregime dublat COMPOZITIE - 94% poliamida, 6% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Pentru a pastra articolul mai mult timp, este recomandata spalarea manuala, insa este posibila si spalarea la masina, la 30, programul pentru articole delicate, cu stoarcere usoara. - Nu se calca, nu se inalbeste si nu se usuca la masina.

Costum de baie 2 piese bandeau detalii sidefate + slip femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Costum de baie 2 piese cu sutien bandeau - Partea de sus bandeau - Cupe captusite - Partea dintre cupe accesorizata cu 2 bucle sidefate - Bretele reglabile - Agrafa la spate - Betelie din tul decorat cu o bucla sidefata - Fata si fond captusite COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan


Costum de baie trikini femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Bretele legate in jurul gatului. - Pense laterale. - Agrafa de prindere la spate. - Slip fond captusit. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. - Complet captusit.




Costum de baie 2 piese triunghi vichy femei (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - 2 piese triunghi. - Sutien cu arcuri. - Funda intre cupe. - Clips la spate. - Slip dublat in intregime. COMPOZITIE - 46% poliester, 36% poliamida, 18% elastan.




Costum de baie 2 piese sutien cu push-up si imprimeu (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei / Vezi oferta click aici
DESCRIERE - Cupe captusite. - Bretele reglabile. - Agrafa de prindere la spate. - Funda laterala fantezie pe slip. - Imprimeu in fata, spate negru uni. - Slip cu fond captusit. COMPOZITIE - 90% poliamida, 10% elastan.


Costum de baie 2 piese l'atelier du maillot femei marimi 34 - 44 (L'atelier du maillot)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie 2 piese l'atelier du maillot - Partea de sus - Cupe cu pernite - Bretele care se leaga in jurul gatului - Banda contrastanta sub piept - Siret care se leaga pe piept la mijloc. - Partea de jos - Slip captusit - Betelie cu manseta, se poarta cu talie inalta sau joasa. - Marimi de la 34 la 44 COMPOZITIE - 89% poliamida, 11% elastan SFATURI DE INTRETINERE - Se spala inainte de prima purtare, respectand instructiunile de pe eticheta - Evitati uscarea la soare