dyfashion.ro

De anul viitor aerul conditionat va fi mai scump


In ultimii ani clima din Romania a luat-o un pic razna. Nu stiu daca mai putem vorbi de clima temperata intr-o regiune in care primavera si toamna aproape lipsesc din calendar.

Temperaturile sunt in crestere an de an iar verile au devenit insuportabile fara un aparat de aer conditionat.
E foarte greu de locuit in conditii decente intr-un bloc clasic mai ales daca nu exista izolare termica fara a avea la dispozitie un aparat de aer conditionat
Pentru ca organismul sa functioneze in conditii normale trebuie mentinuta o tempratura adecvata insa fara a abuza asa cum am vazut in multe cazuri cand devine periculos.

De anul viitor aerul conditionat va fi mai scump.

Daca nu stiati inca din presa sau de la TV aflati din acest articol.De anul viitor vor fi interzise in scopul vanzarii aparatele de aer conditionat ieftine. Aceste aparate de aer conditionat vor fi inlocuite de altele din o generatie mai noua mai economice insa si mult mai scumpe
Este noua directive a U.E care va fi pusa obligatoriu in aplicare din 2014 si la noi in tara.
Directiva vine ca o masura de a reduce consumul de energie electrica in U.E asa cum a fost si cazul becurilor clasice cu incandescenta care au fost si ele interzise de la comercializare

Avantaje pentru clienti de a cumpara in acest an aer conditionat

Pentru cei cu bugete mai mici a mai ramas putin timp la dispozitie pentru a achizitiona un aparat de aer conditionat ieftin.Pana la urma este un avantaj pentru clienti din anumite puncte de vedere datorita acestei directivei U.E deoarece comercianti vor incerca sa scape cat mai repede de stocurile din depozite micsorand preturile.
Pretul unui astfel de aparat de aer conditionat ieftin variaza pe undeva intre 900 -1400 lei in acest moment.Este un pret mai mult decat decent.Daca il folosti doar in perioadele caniculare parerea mea este ca merita investitia in acest moment.

1 comments:

Bla,bla,bla! Bati apa-n piua! Tragi la minciuni asa de evidente! Ce crezi ca tuturor le suna capul cum iti suna tie, adica a gol?! Tuturor ne insulti inteligenta papagale. Nu ai ceva de facut care sa nu te puna in situatia de a raspandi gogosi umflate cu pompa?! Hai, fi cuminte si ia-ti un servici.