fashiondays.ro

Incaltaminte la REDUCERE !

Incaltaminte la REDUCERE !
Cumpara un CADOU PENTRU TINE SI PENTRU PERECHEA TA si beneficiezi de un discount de  30%!
Promotie valabila in perioada 07-16 februarie 2014 pentru incaltaminte si genti, atat articole reduse cat si nereduse/ articole din COLECTIA NOUA.


Start reducerilor la toata colectia de sandale, balerini, pantofi  si genti, atat pentru femei, barbati cat si copii.

EXTRA REDUCERE  la incaltaminte si genti, atat articole reduse cat si articole nereduse, in limita stocului disponibil.





Incaltaminte la REDUCERE !

Sandale Omak din piele

Sandale femenine Omak din piele de culoare maro prevazute cu toc de 8,5 cm. Perforatiile ofera un aspect sic sandaleleor. In magazinul online la pretul de 349.90 ron (pret initial 499.90 ron). Aceste sandale pentru dama sunt ideale pentru zilele calduroase de vara, ofera confort maxim piciorului in miscare.
Incaltaminte la REDUCERE !

Sandale pentru fetite  Nelli

Sandale pentru fetite  Nelli  sunt confectionate din piele de culoare gri, baretele se fixeaza rapid dupa forma piciorului. Aceste sandale elegante se potrivesc perfet la rochite si pantaloni scurti. La pretul de 209.90 ron (pret initial 299.90 ron) stoc limitat.

Alege din oferta de Incaltaminte click aici
Incaltaminte la REDUCERE !

Pantofii  Biom Lite pentru baieti

Pantofii  Biom Lite pentru baieti, la pretul 244.90 ron ( pret initial 349.90 ron). Au  un design deosebit, pe gustul copiilor. Fetele exterioare confectionate din textil lasa piciorul sa respire. Pantofii sunt usori si flexibili.


Incaltaminte la REDUCERE !

Sandale pentru  barbati Hypper Terren

Sandale pentru  barbati Hypper Terren , performante  sunt concepute in special pentru sporturile acvatice. Sandalele sunt rezistente  la apa sarata si se usuca rapid, se fixeaza perfect pe picior. In magazinul online ecco-shoes.ro ii gasiti la pretul de  279.90 ron (pret initial 399.90 ron).