fashiondays.ro

Placa de baza ASUS Rampage IV Extreme



Placa de baza ASUS Rampage IV Extreme, Intel X79, LGA 2011, DDR III, PCI-E 16x 3.0, SATA III, USB 3.0, Bluetooth (ASUS)

 

Descriere: 


SLI/CrossFire On-Demand


De ce să alegi când le poti avea pe amândouă?

SLI sau CrossFireX? Nu mai sta pe gânduri, deoarece cu ROG Rampage IV Extreme vei avea posibilitatea să rulezi oricare din aceste configuratii multi-GPU. Placa de bază oferă tehnologiile SLI / CrossFire On-Demand, ceea ce înseamnă că poti instala plăci grafice într-o configuratie SLI sau CrossFireX. Indiferent de optiunea aleasă, poti fi sigur că vei obtine o grafică la un nivel fără precedent, care te va lăsa cu gura căscată.

OSD Monitor


Cheia monitorizării în timp real! 

Să cunosti adevăratele informatii este crucial oricând. Monitorizează starea sistemului tău în timp real cu o afisare facilă cu OSD Monitor. Acesta te lasă să vizualizezi coduri POST în timp real, să duci la bun sfârsit status-uri hardware sau chiar să citesti starea VGA Hotwire si Subzero Sense, totul la nivel de hardware.

Extreme Engine Digi+ II


Economisire de energie cu componente premium si arhitectură inteligentă

Extreme Engine Digi+ II a fost actualizată si echipată cu condensatorii japonezi 10k Black metallic în timp ce arhitectura VRM te lasă să obtii performanta supremă prin posibilitatea de a ajusta frecventele CPU si cele ale memoriei. Ajustările de mare precizie asigură o eficientă si stabilitate ridicată şi nu în ultimul rând, fiabilitate - de cinci ori mai mare decât viata condesantorilor standard*, o performantă totală si control asupra sistemului. *La temperatură de operare de 105°C.

GPU.DIMM Post
Verificare usoară, intră în BIOS!
Vrei să te observe pontetialele problem chiar înainte să intri în sistemul de operare? Overclockerii pot economisii timp pretios dacă detectează erori ale componentelor chiar si în conditii extreme. Cu GPU.DIMM Post poti verifica simplu si usor, în BIOS, placa video si statusul DIMM-urilor memoriei, păstrându-ti astfel recordul de overclocking!


ROG iDirect
Configurează-ti PC-ul direct de pe iPhone sau iPad!
Încă faci overclocking în mod clasic? Lasă ROG iDirect să îti aducă o experientă cu totul nouă de tweaking direct de pe iPhone sau iPad! Datorită card-ului Bluetooth care vine încorporat în plăcile de bază ASUS ROG, poti monitoriza PC-ul si configura parametrii, precum voltajul si frecventele, în timp real si wireless, de pe iPhone sau iPad!

Oferta Placi de baza click aici