fashiondays.ro

ROCHII – Tur virtual dupa cele mai bune oferte



Este mult mai comod sa cumparati rochii online.Pe langa acest avantaj veti gasi pe internet o mai mare varietate de modele de rochii. Ofertele le puteti vizualiza foarte simplu ,prin cateva click-uri fara sa parcurgeti kilometri prin traficul infernal din oras.
Castigati timp si bani si eu cred ca nu este de neglijat nici unul din cele doua aspecte.

Asadar daca sunteti in cautarea unei rochii din materiale de calitate si la un pret convenabil sa pornim intr-un tur virtual dupa cele mai bune oferte de rochii online.
Factorii care au contribuit la clasamentul meu in acest articol sunt : reputatia magazinului online ,varietatea de produse oferite (in cazul nostru rochie , rochii) si nu in ultimul rand pretul la care puteti achizitiona  rochia pe care o cautati.

1. Rochii , oferta FashionUp !

Din multe puncte de vedere este magazinul meu de haine online favorit ! Oferta este foarte variata si poate satisface orice gusturi si aproape orice buzunar cu produse de calitate.
Rochiile comercializate de FashionUp sunt clasificate in 3 categorii din care puteti alege modelul preferat de rochie si anume:
-rochii casual
-rochii office
-rochii de seara
Rochiile sunt produse de firme cunoscute romanesti si straine iar preturile oferite sunt foarte attractive.Sunt de urmarit promotiile pe care le face fashionup sau reducerile oferite care uneori trec de 50% chiar in plin sezon.Vezi oferta de rochii FashionUp click aici

2. Mycloset

Pe locul 2 in topul alcatuit de mine pentru oferta de rochii online este mycloset.
Poate ar fi meritat locul 1 daca site-ul ar face mici modificari sa fie mai primitor pentru vizitatori.Mie mi se pare un pic incalcit si prea stufos.
Totusi oferta de rochii este foarte bogata si cu preturi accesibile.Aveti de ales din 49 de pagini cu cate 100 de modele pe fiecare pagina !!!
Este probabil cea mai bogata oferta de rochii online pe care o puteti gasi.Se poate selecta oferta in functie de cea mai mare reducere , cel mai mic pret ,cel mai mare pret sau dupa nume.
Nu este de ratat oferta de rochii mycloset click aici

3. StarShinerS

Medalia de bronz pentru oferta de rochii online o ofer magazinului StarShinerS
Magazinul detine exclusivitate pentru cmercializarea online a catorva branduri de haine foarte cunoscute.
Oferta de rochii este suficient de mare incat sa puteti gasi modelul dorit.Preturile sunt bune din punctual meu de vedere iar calitatea ofertei nu lasa de dorit.
Puteti filtra oferta de rochii dupa marimea pe care o cautati sau dupa brand. Totusi ca un minus mic pentru acest magazin online as mentiona lipsa unei selectii pe categorii a rochiilor.Ar fi mai simplu daca clientul ar ajunge direct la tinta pentru o rochie de zi,rochie de seara,rochie casual,rochie ocazie,rochie office etc..
In rest toate bune StarShinerS este un magazine care merita toata atentia dv. click aici
M-am gandit ca ar fi cazul sa ofer si mentiunea speciala pentru  oferta rochii fashionagenda
Modelele de rochii pe care le puteti viziona sunt foarte atractive insa oferta este mai mica decat in magazinele online mentioante mai sus.
Totusi gasiti multa eleganta si bun gust pe fashionagenda . Oferta de rochii se poate sorta dupa pret crescator sau descrescator.Poate ar fi fost bine sa existe si o prezentare a rochiilor pe sectiuni asa cum am mentionat si in cazul mycloset sau starshiners.
Cateva modele mi-au placut foarte mult asa ca va invit sa vizionati si dv oferta de rochii fashionagenda click aici