dyfashion.ro

Blugi Slim Wonder de la Salsa

Blugi slim Wonder Push up de la SALSA pentru femei (Salsa)

Femei / Blugi
DESCRIERE - Blugi Wonder SALSA pentru femei - Linie Push up - Croiala slim - 5 buzunare: 2 buzunare fantezie la spate decorate cu lantisoare metalice si strasuri, continuand cele 2 buzunare din fata - Fenta decalata inchisa cu 2 nasturi metalici decorativi - Slit cu fermoar - Emblema SALSA, strasuri si lantisor la spate - Eticheta SALSA pe buzunar la spate - Lungime interioara aprox. 83 cm - Latime la baza piciorului aprox. 15 cm COMPOZITIE - 67,8% bumbac, 32,2% elastomultiester Pentru ca marimile marcii sunt mai mici, pentru confort, comandati o masura mai mare.

Blugi Wonder Push Up de la SALSA pentru femei (Salsa)

Femei / Blugi
Blugii Wonder Push Up de la SALSA se muleaza de minune pentru a va oferi un aspect de fese ridicate. Totul se datoreaza jocurilor de cusaturi special studiate sub accesoriu la spate. Cu o croiala slim, devin imediat indispensabili pentru garderoba noastra. DESCRIERE - Blugi Wonder Push Up de la SALSA pentru femei - Croiala slim - 5 buzunare - Slit cu nasturi si fermoar - Dacron SALSA - Vinieta SALSA pe buzunar la spate - Lungime interioara aprox. 82 cm. - Latime la baza aprox. 14 cm - Tehnologie PUSH-UP - Prima etapa in procesul de inovatie SALSA, este modelul push-up pe marca cu efectul push-up cel mai pronuntat, pus in valoare de desing-ul buzunarelor de la spate. Modelul Wonder este o combinatie de prespalare si decupaje pentru senzualitate si confort exemplare, mentinand talia joasa. COMPOZITIE - Stone : 75,8% bumbac, 22,7% poliester, 1,5% elastan - Brut : 83,6% bumbac, 15,2% poliester, 1,2% elastan - Violet : 97% bumbac, 3% elastan - Pentru confortul dumneavoastra comandati o marime mai mare decat cea obisnuita.

Blugi Slim Wonder de la Salsa (Salsa)

Femei / Blugi
DESCRIERE - Blugi Slim Wonder de la Salsa - Croiala 5 buzunare - Broderie pe buzunar la spate - Talie inalta - Lungime interioara aproximativ 87 cm - Baza piciorului aproximativ 15 cm COMPOZITIE - 89% bumbac 11% elastomultiester

Oferta Blugi Femei / click aici