Monitor LED Dell 23inch P2312H Full HD

 
 

Monitor LED Dell 23inch P2312H Full HD, DVI-D, VGA, USB 2.0 (Dell)

Monitoare LED

Creaţi-vă propria imagine a succesului.

Stimulaţi inspiraţia echipei dvs. oferindu-i performanţe care sporesc productivitatea, confort pe durata întregii zile şi caracteristici ecologice, adică aspectele definitorii ale acestui monitor mare cu LED-uri, de 23 inchi, cu înaltă definiţie completă.

Contribuiţi la reducerea consumului de energie: gestionarea la distanţă a activelor1, software-ul PowerNap2, Estomparea dinamică3 şi funcţiile de programare vă ajută să eliminaţi consumul excesiv de energie.

Sporiţi productivitatea: gestionaţi proiecte importante beneficiind de un confort maxim datorat caracteristicilor de reglare în orice poziţie, cum ar fi înclinarea, pivotarea şi intervalul generos de reglare a înălţimii.

Asiguraţi un spaţiu de lucru sănătos: monitorul Dell P2312H de 23 inchi este proiectat astfel încât să aibă un impact minim asupra mediului. Acesta nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR)/PVC (cu excepţia cablurilor) şi prezintă un ecran cu LED-uri fără arsenic şi fără mercur.


O imagine vie. O mişcare inteligentă.

Gestionaţi în mod confortabil proiectele cu ajutorul monitorului Dell P2312H de 23 inchi. Claritatea vie şi caracteristicile îmbunătăţite de reglare şi de rotire desemnează acest monitor drept o alegere inteligentă.

Confortul şi comoditatea sunt factori extrem de importanţi.
Întreprinderea dvs. are nevoie de flexibilitate, control şi comoditate, adică exact ce oferă monitorul P2312H.

Reglaţi în funcţie de cerinţe: monitorul P2312H vă ajută să maximizaţi confortul de vizualizare pentru orele prelungite de activitate, punându-vă la dispoziţie caracteristici de reglare în orice poziţie, cum ar fi înclinarea, rotirea, pivotarea şi intervalul mai mare de reglare a înălţimii, de 130 mm (5,12 inchi).

Schimbaţi orientarea rapid şi simplu: cu software-ul îmbunătăţit de rotire a meniurilor5, puteţi să rotiţi ecranul din orientarea vedere în orientarea portret sau invers, apoi să urmaţi mesajul de pe ecran pentru a poziţiona conţinutul afişat. Pur şi simplu.

Gestionaţi la distanţă: bucuraţi-vă de comoditatea asociată cu depanarea şi gestionarea dintr-un singur loc a mai multor monitoare Dell din diferite locaţii datorită capacităţii de gestionare la distanţă a activelor1. Apelaţi la această facilitate pentru a opri alimentarea monitoarelor Dell care nu sunt utilizate.
Un model de succes pentru întreprinderi.

Monitorul Dell P2312H a fost proiectat pentru a asigura productivitatea şi eficienţa întreprinderii dvs., precum şi conformarea acesteia la preferinţele dvs. ecologice. Caracteristicile acestuia de gestionare a alimentării contribuie la reducerea consumului de energie şi la economisirea resurselor financiare.


Fiţi responsabil: monitorul P2312H prezintă componente ecologice, cum ar fi ecranul cu LED-uri fără arsenic şi fără mercur şi carcasa, produsă în proporţie de peste 25 % din materiale plastice reciclate după comercializare.

FiÅ£i inteligent: adoptaÅ£i caracteristici pentru un consum redus de energie, cum ar fi software-ul PowerNap, care, atunci când este activat, reduce luminozitatea monitorului sau trece monitorul în modul de repaus atunci când nu este utilizat. Estomparea dinamică reduce luminozitatea ecranului atunci când imaginile afiÅŸate conÅ£in zone luminoase de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul P2312H respectă cele mai recente standarde de protecÅ£ie a mediului, cum ar fi ENERGY STAR®, EPEAT Gold ÅŸi TCO Certified Displays.

Fiţi pregătit: nu vă asumaţi riscuri în privinţa componentelor hardware importante. Datorită Garanţiei premium pentru ecran de la Dell veţi beneficia de o înlocuire gratuită a monitorului dacă descoperiţi chiar şi un singur pixel luminos în timpul perioadei de valabilitate a Garanţiei limitate pentru hardware.

Oferta Monitoare PC  / click aici


Trimiteți un comentariu

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Mai nouă Mai veche