dyfashion.ro

Monitor LED Dell 23inch P2312H Full HD

 
 

Monitor LED Dell 23inch P2312H Full HD, DVI-D, VGA, USB 2.0 (Dell)

Monitoare LED

Creaţi-vă propria imagine a succesului.

Stimulaţi inspiraţia echipei dvs. oferindu-i performanţe care sporesc productivitatea, confort pe durata întregii zile şi caracteristici ecologice, adică aspectele definitorii ale acestui monitor mare cu LED-uri, de 23 inchi, cu înaltă definiţie completă.

Contribuiţi la reducerea consumului de energie: gestionarea la distanţă a activelor1, software-ul PowerNap2, Estomparea dinamică3 şi funcţiile de programare vă ajută să eliminaţi consumul excesiv de energie.

Sporiţi productivitatea: gestionaţi proiecte importante beneficiind de un confort maxim datorat caracteristicilor de reglare în orice poziţie, cum ar fi înclinarea, pivotarea şi intervalul generos de reglare a înălţimii.

Asiguraţi un spaţiu de lucru sănătos: monitorul Dell P2312H de 23 inchi este proiectat astfel încât să aibă un impact minim asupra mediului. Acesta nu conţine substanţe ignifuge pe bază de brom (BFR)/PVC (cu excepţia cablurilor) şi prezintă un ecran cu LED-uri fără arsenic şi fără mercur.


O imagine vie. O mişcare inteligentă.

Gestionaţi în mod confortabil proiectele cu ajutorul monitorului Dell P2312H de 23 inchi. Claritatea vie şi caracteristicile îmbunătăţite de reglare şi de rotire desemnează acest monitor drept o alegere inteligentă.

Confortul şi comoditatea sunt factori extrem de importanţi.
Întreprinderea dvs. are nevoie de flexibilitate, control şi comoditate, adică exact ce oferă monitorul P2312H.

Reglaţi în funcţie de cerinţe: monitorul P2312H vă ajută să maximizaţi confortul de vizualizare pentru orele prelungite de activitate, punându-vă la dispoziţie caracteristici de reglare în orice poziţie, cum ar fi înclinarea, rotirea, pivotarea şi intervalul mai mare de reglare a înălţimii, de 130 mm (5,12 inchi).

Schimbaţi orientarea rapid şi simplu: cu software-ul îmbunătăţit de rotire a meniurilor5, puteţi să rotiţi ecranul din orientarea vedere în orientarea portret sau invers, apoi să urmaţi mesajul de pe ecran pentru a poziţiona conţinutul afişat. Pur şi simplu.

Gestionaţi la distanţă: bucuraţi-vă de comoditatea asociată cu depanarea şi gestionarea dintr-un singur loc a mai multor monitoare Dell din diferite locaţii datorită capacităţii de gestionare la distanţă a activelor1. Apelaţi la această facilitate pentru a opri alimentarea monitoarelor Dell care nu sunt utilizate.
Un model de succes pentru întreprinderi.

Monitorul Dell P2312H a fost proiectat pentru a asigura productivitatea şi eficienţa întreprinderii dvs., precum şi conformarea acesteia la preferinţele dvs. ecologice. Caracteristicile acestuia de gestionare a alimentării contribuie la reducerea consumului de energie şi la economisirea resurselor financiare.


Fiţi responsabil: monitorul P2312H prezintă componente ecologice, cum ar fi ecranul cu LED-uri fără arsenic şi fără mercur şi carcasa, produsă în proporţie de peste 25 % din materiale plastice reciclate după comercializare.

Fiţi inteligent: adoptaţi caracteristici pentru un consum redus de energie, cum ar fi software-ul PowerNap, care, atunci când este activat, reduce luminozitatea monitorului sau trece monitorul în modul de repaus atunci când nu este utilizat. Estomparea dinamică reduce luminozitatea ecranului atunci când imaginile afişate conţin zone luminoase de mari dimensiuni. De asemenea, monitorul P2312H respectă cele mai recente standarde de protecţie a mediului, cum ar fi ENERGY STAR®, EPEAT Gold şi TCO Certified Displays.

Fiţi pregătit: nu vă asumaţi riscuri în privinţa componentelor hardware importante. Datorită Garanţiei premium pentru ecran de la Dell veţi beneficia de o înlocuire gratuită a monitorului dacă descoperiţi chiar şi un singur pixel luminos în timpul perioadei de valabilitate a Garanţiei limitate pentru hardware.

Oferta Monitoare PC  / click aici