dyfashion.ro

Rochii sexy Passion

Femi (Passion)

Rochii sexy
Rochie scurta extrem de sexy confectionata dintr-un material lucios. Decolteul adanc contureaza perfect linia senzuala a sanilor si ii complimenteaza cu ajutorul bretelor rochiei care se ataseaza dupa gat. Rochia este disponibila si pe culoarea alba.




Sanaa (Passion)

Rochii sexy
Rochie scurta ce defineste perfect linia corpului si o complimenteaza prin combinatia de material lucios si mat din care este realizata. Decolteul adanc o face extrem de provocatoare si incitanta. Chilot tanga asortat inclus.




Pola (Passion)

Rochii sexy
Rochie extrem de provocatoare ce poate fi folosita si ca lenjerie intima. Materialul lucios din care este confectionata face orice femeie sa se simta increzatoare si plina de senzualitate. Partile laterale ale rochiei sunt create dintr-un voal transparent ce lasa la iveala talia si soldurile. Decolteul generos este sustinut de un sutien cu push-up.


Victoria (Passion)

In aceasta rochie mulata si cu o croiala extrem de interesanta si incitanta, cu siguranta vei atrage toate privirile. Confectionata dintr-un material elastic, se muleaza perfect pe corp, lasa la iveala un decolteu adanc si un spate gol ce este frumos decorat de un siret ce se leaga incrucisat pe tot spatele. Contine si un chilot tang asortat.


Megan (Passion)

Rochii sexy
O rochie superba menita sa puna in valoare un corp zvelt si frumos. Mulata in zona bustului si in clos in partea de fusta, rochie se ataseaza pe mijloc cu ajutorul unei bijuterii foarte frumoase, lasand la iveala talia si punand in evidenta senzualitatea corpului.



Malibu (Passion)

Rochii sexy
O rochie ce nu ar trebui sa nu lipseasca niciunei femei care se simte bine in pielea sa si nu ii este teama sa se puna in valoare. Croiala mulata a rochiei scoate formele in evidenta iar decolteul adanc pana la buric este pus in valoare de cateva bande elastice ce strabat bustul in forma de paianjen. Bretele atasate dupa gat permit spatelui sa fie pus in evidenta prin goliciunea sa. Aceasta rochie este disponibila in mai multe culori, cum ar fi: negru, roz, rosu, alb si mov.
 

ROCHII, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI