fashiondays.ro

Veste/Jachete femei

Vesta din tesatura punctata pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
Aceasta jacheta se inspira direct de pe podium. Cu stil, se poarta cu o pereche de pantaloni negri, pentru un look foarte cotidian, dar nu numai! Indrazniti cu jocul de contraste si alegeti o perche de blugi, mai la moda, accesorizati cu o tusa girly! DESCRIERE - Guler in V - Inchidere in fata cu nasturi metalici - 2 buzunare placate in fata - Banda tricotata contrastanta la baza manecii, la guler, buzunare si baza - Maneci lungi diminuate pentru un finisaj de calitate - Lungime aproximativ 57 cm COMPOZITIE - Tesatura punctata cu cusaturi perlate 88% bumbac, 9% acrilic, 3% poliamida.

Vesta cu nasturi dubli pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
Jacheta este inspirata din croiala paltonului, imbinand o tesatura calduroasa si moale cu detalii militare: dubla fenta cu nasturi si fente cu nasturi la umeri. DESCRIERE - Vesta. - Guler inalt cu nasturi. - Nasturi dubli (nasturi de metal gravat). - Fenta cu nasturi la umeri. - Maneca lunga. - Joc de tesatura: tesatura torsadata in fata. - Borduri la guler, la baza manecii si la baza - Maneci diminuate pentru un finisaj de calitate - Lungime aprox 55 cm - Marimi de la 34/36 la 46/48. COMPOZITIE - Tesatura calduroasa si moale 70% acrilic, 30% lana. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la masina la 30 si calcare usoara pe dos. - Albire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Vesta cu maneca lunga pentru femei VOTRE MODE (VOTRE MODE)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
DESCRIERE - Jacheta cu maneca lunga VOTRE MODE - Torsada pe lateral in fata cu 2 funde - Mansete si baza cu finisaj bordura - Lungime 59 - 67 cm in functie de marimi - Disponibila pe negru si oranj. - Marimi 34/36 - 54/56 COMPOZITIE - 35% vascoza, 35% bumbac, 20% poliamida, 10% angora.

Vezi colectia jachete,veste/femei/click aici

Jacheta-mantou cu centura din jacard pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
Tricotaj din jacard cu motive caini, ce ofera acestei jachete cu cordon un stil etnic la moda ! DESCRIERE - Jacheta-mantou cu cordon din jacard pentru femei - Guler sal finisaj borduri - Inchidere cu 4 nasturi mari - Maneci lungi cu mansete diminuate pentru un finisaj de calitate - 2 buzunare placate cu finisaj borduri la buzunare - Cordon legat sub bride - Lungime aproximativ 72 cm. COMPOZITIE - Tesatura moale 100% acrilic

Jacheta-bolero cu maneca lunga VOTRE MODE pentru femei (Votre Mode)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
Stil de seara prin excelenta, innobilat cu tinte fantezie argintii. O adevarata bijuterie ! DESCRIERE - Jacheta-bolero cu maneca lunga VOTRE MODE pentru femei - Decolteu rotund lejer inchis cu agrafa - Decorata cu tinte fantezie argintii - Finisaj tubular la decolteu si la fenta cu nasturi - Baza si mansetele cu finisaj 1x1 - Lungime de la 49 la 57 in functie de marimi - Marimi mari disponibile pana la 54 COMPOZITIE - Tesatura jerseu 80% vascoza, 20% poliamida


Jacheta scurta din tesatura stralucitoare pentru femei (3 Suisses Collection)

Femei / Pulovere, hanorace, veste
DESCRIERE - Guler in V - Inchidere cu nasturi in fata - Finisaj cu bordura la guler, interiorul gulerului, maneci si baza - Maneci lungi diminuate pentru un finisaj de calitate - Lungime aproximativ 55 cm COMPOZITIE - Tesatura stralucitoare 75% vascoza, 25% fire metalizate. SFATURI DE INTRETINERE - Se spala la masina la 30 si se calca usor pe dos. - Inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.