answear.ro%20

Pantofi femei | Incaltaminte dama online | ECCO SCULPTURED 75ECCO SCULPTURED 75 – tocul PERFECT, mai INALT, mai SUBTIRE, mai ELEGANT!

,,Un toc mai inalt, mai subţire, mai elegant! Cu toate acestea, încă extrem de CONFORTABIL. Cu toate acestea, încă extrem de CONFORTABIL.
Noua colecţie ECCO Sculptured 75 ridică perfecţiunea tocului la un nou nivel.  Combinând măiestria tradiţională cu cele mai noi tehnologii, colectia ECCO Sculptured 75 este creată special pentru femeile stilate, care doresc să se simtă elegante şi bine îmbrăcate de-a lungul întregii zile, fără însă a compromite confortul din viaţa lor.
Indiferent de ceea ce este la orizont - o zi de lucru obişnuită, o întâlnire la prânz, o cină in oraş sau un weekend cu prietenele la shopping -  noua colectie ECCO Sculptured 75  a fost conceputa pentru a satisface cerinţele femeii moderne: ELEGANŢĂ si CONFORT.
Inspirat din stilul de viaţă activ al femeilor scandinave, colectia ECCO Sculptured 75 oferă o experienţă de neegalat in ceea ce privește mersul pe jos,  chiar şi pe tocuri înalte. Aceste tocuri de 75 mm combină comoditatea celor mai apreciaţi pantofi de mers pe jos  cu stilul elegant al tocurilor înalte, rezultând astfel o fuziune perfectă între CONFORT, STIL şi ELEGANŢĂ, apreciate în egală măsură de către femeile contemporane.

Colecţia ECCO Sculptured 75 se incadrează perfect în trendurile sezonului toamnă iarnă 2013/2014. Designul influenţat de către minimalismul scandinav are o amprentă modernă şi feminină, iar detaliile conferă un aspect rafinat.  Nouă colecţie vă propune atât pantofi cât şi botine în culori ce reflectă accentele acestui sezon: nuanţe închise, de la roşu bordeaux la verde închis, dar şi nelipsitul negru.
Gasiti, mai jos, cele mai reprezentative modele din colecția ECCO Sculptured 75

Pantofii ECCO Sculptured 75 se bazează  pe faimosul design al lui ECCO Sculptured 65, lansat în 2012, dar cu un toc mai înalt,  de 75 mm şi o platformă de 10 mm. Vârful ascuţit adaugă un caracter chic urban,  în timp ce tocul anatomic şi branţul prevazut cu spuma ECCO Comfort Fibre System te fac să simţi ca şi cum ai pluti în timpul mersului pe jos. Mai feminine, mai rafinate şi mai subţiri decât Sculptured 65,  tocurile ECCO SCUPTURED 75  îţi oferă eleganţă, dar şi o excelentă stabilitate.

Botinele ECCO Sculptured 75 sunt piesa de rezistenţă a unei ţinute moderne de toamnă. Tăietura curată este completată de o baretă sofisticată în jurul gleznei şi o cataramă rafinată. Tocurile de 75 mm şi platforma de 10 mm  îţi alungesc picioarele, astfel încât orice pereche de jeans, orice fustă sau rochie să arate perfect. 

Pantofi femei | Incaltaminte dama online | click aici