Pantofi femei | Incaltaminte dama online | ECCO SCULPTURED 75



ECCO SCULPTURED 75 – tocul PERFECT, mai INALT, mai SUBTIRE, mai ELEGANT!

,,Un toc mai inalt, mai subÅ£ire, mai elegant! Cu toate acestea, încă extrem de CONFORTABIL. Cu toate acestea, încă extrem de CONFORTABIL.
Noua colecÅ£ie ECCO Sculptured 75 ridică perfecÅ£iunea tocului la un nou nivel.  Combinând măiestria tradiÅ£ională cu cele mai noi tehnologii, colectia ECCO Sculptured 75 este creată special pentru femeile stilate, care doresc să se simtă elegante ÅŸi bine îmbrăcate de-a lungul întregii zile, fără însă a compromite confortul din viaÅ£a lor.
Indiferent de ceea ce este la orizont - o zi de lucru obiÅŸnuită, o întâlnire la prânz, o cină in oraÅŸ sau un weekend cu prietenele la shopping -  noua colectie ECCO Sculptured 75  a fost conceputa pentru a satisface cerinÅ£ele femeii moderne: ELEGANŢĂ si CONFORT.
Inspirat din stilul de viaţă activ al femeilor scandinave, colectia ECCO Sculptured 75 oferă o experienţă de neegalat in ceea ce priveÈ™te mersul pe jos,  chiar ÅŸi pe tocuri înalte. Aceste tocuri de 75 mm combină comoditatea celor mai apreciaÅ£i pantofi de mers pe jos  cu stilul elegant al tocurilor înalte, rezultând astfel o fuziune perfectă între CONFORT, STIL ÅŸi ELEGANŢĂ, apreciate în egală măsură de către femeile contemporane.

ColecÅ£ia ECCO Sculptured 75 se incadrează perfect în trendurile sezonului toamnă iarnă 2013/2014. Designul influenÅ£at de către minimalismul scandinav are o amprentă modernă ÅŸi feminină, iar detaliile conferă un aspect rafinat.  Nouă colecÅ£ie vă propune atât pantofi cât ÅŸi botine în culori ce reflectă accentele acestui sezon: nuanÅ£e închise, de la roÅŸu bordeaux la verde închis, dar ÅŸi nelipsitul negru.
Gasiti, mai jos, cele mai reprezentative modele din colecția ECCO Sculptured 75

Pantofii ECCO Sculptured 75 se bazează  pe faimosul design al lui ECCO Sculptured 65, lansat în 2012, dar cu un toc mai înalt,  de 75 mm ÅŸi o platformă de 10 mm. Vârful ascuÅ£it adaugă un caracter chic urban,  în timp ce tocul anatomic ÅŸi branÅ£ul prevazut cu spuma ECCO Comfort Fibre System te fac să simÅ£i ca ÅŸi cum ai pluti în timpul mersului pe jos. Mai feminine, mai rafinate ÅŸi mai subÅ£iri decât Sculptured 65,  tocurile ECCO SCUPTURED 75  îţi oferă eleganţă, dar ÅŸi o excelentă stabilitate.

Botinele ECCO Sculptured 75 sunt piesa de rezistenţă a unei Å£inute moderne de toamnă. Tăietura curată este completată de o baretă sofisticată în jurul gleznei ÅŸi o cataramă rafinată. Tocurile de 75 mm ÅŸi platforma de 10 mm  îţi alungesc picioarele, astfel încât orice pereche de jeans, orice fustă sau rochie să arate perfect. 

Pantofi femei | Incaltaminte dama online | click aici

Trimiteți un comentariu

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Mai nouă Mai veche