fashiondays.ro

Sisteme Pc > Branduri >Sistem PC HP 600B MT + Monitor W2072A 20"HD+


Sistem PC HP 600B MT + Monitor W2072A 20"HD+ (Intel Core i3-2120T, 2GB, HDD 500GB@7200rpm, Tastatura+Mouse)


HP 600B MicroTurn

Profitaţi din plin de resursele micii dvs. întreprinderi, eficient şi elegant, la un preţ foarte accesibil.

Eficient şi elegant

Lăsaţi PC-ul microturn HP 600B pentru afaceri să vă ajute să profitaţi din plin de resursele firmei dvs., eficient şi elegant, la un preţ foarte accesibil. Stimulaţi-vă ziua de lucru cu un design subţire şi cu tehnologia Intel® demonstrată, concepută pentru a corespunde cerinţelor firmei dvs. mici.

Design subţire, inteligent

Un design cu totul nou, elegant şi funcţional care este simplu de configurat şi simplu de utilizat. Accesul comod la porturile USB şi la porturile audio frontale vă ajută să ţineţi la îndemână tehnologia pe care o utilizaţi pentru calculul de zi cu zi. Treceţi direct la lucru cu designul şi funcţionalitatea de care aveţi nevoie pentru a lucra eficient din prima zi.

Tehnologie esenţială

Gestionaţi-vă eficient mica întreprindere, cu performanţe fiabile pe care puteţi conta. Echipat cu un sistem de operare Windows® 7 Professional Original şi cu procesoare, chipset şi grafică Intel cu performanţe demonstrate.

Îmbunătăţiri pentru firme mici

Îmbunătăţirile vă ajută să creaţi un PC destinat firmelor mici, pentru a obţine totul de la resursele pe care le deţineţi. Opţiunile de securitate integrate, precum belciugul pentru lacăt şi suportul de încuietoare Kensington vă ajută să vă protejaţi proprietatea fizică şi datele. O îmbinare utilă de software preinstalat, printre care Corel WinDVD 8, Roxio Creator 10 şi cititoare electronice (este necesar accesul la Internet. Materiale de la terţi vândute separat.) pentru cele mai recente cărţi, reviste şi ziare, vă ajută să fiţi mai repede productiv.

De asemenea, puteţi să alegeţi dintr-o gamă de servicii HP Care Pack pentru a vă extinde protecţia dincolo de garanţiile standard.

 Oferta Sisteme Pc > Branduri > click aici