answear.ro%20

Black Friday 2013 - Oferte speciale la limita indicelui de profit



Popularitatea evenimentului Black Friday sporeste de la an la an, editia din 2013 se anunta a fi mult mai spectaculoasa in privinta vanzarilor decat editiile precedente.
Pentru ca acest lucru sa se intample,magazinele au performat fata de editiile anterioare,site-urile sunt mai bine puse la punct, iar stocurile au sanse mari sa se epuizeze din primele ore de la startul promotiilor.


Retailerii ne promite ca sunt intr-o schimbare permanenta si ca se investeste in pregatirea Black Friday 2013 inca de cand s-a terminat editia din 2012. S-a precizat, de asemenea, ca angajatii sunt mai bine pregatiti, avand si experienta a doua editii anterioare.

Desi pregatirile pentru evenimentul de pe 29 Noiembrie 2013 au inceput de ceva timp,pentru magazinele care isi doresc sa faca aceasta experienta sa fie placuta pentru clienti, este totusi foarte devreme pentru a fi anuntate detaliile reducerilor aplicate.

Pentru ca Black Friday inseamna oferte speciale, de cele mai multe ori la limita indicelui de profit sau chiar in pierdere,pentru magazine,va invitam si in acest an sa urmariti si sa beneficiati de promotiile exceptionale care se vor desfasura  pe magazin universal de partenerii nostri cu ocazia Black Friday 2013