dyfashion.ro

Sacouri elegante pentru femei

Sacouri femei

Sacou office, elegant, de culoare roz

Sacouri femei / Sacouri office
Sacou, office, elegant, de culoare roz. Se remarca prin reverul cu margine neagra, asemenea buzunarelor. Potrivit pentru o tinuta eleganta office sau la o petrecere.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI



Sacouri femei

Sacou de piele

Sacouri femei / Sacouri casual
Sacou din piele ecologica, incheiat cu doi nasturi, cambrat pe talie.






Sacouri femei

Sacou

Sacou din catifea reiata, cu maneca lunga, incheiat cu doua randuri de nasturi. Are revere late, este taiat in talie si are doua slituri la spate.





Sacouri femei

Sacou elegant cu maneca lunga, de culoare portocalie

Sacouri femei / Sacouri casual
Sacou elegant din jerse de bumbac, cu maneca lunga, de culoare portocalie. Este incheiat cu un nasture iar pe piept, de-a lungul reverelor are nasturi decorativi, imbracati in material. Buzunarele sunt aplicate si au niste cute interesante iar buzunarul de la piept este decupat in forma de V. La guler si la coate are aplicatii de piele intoarsa. Este un sacou foarte frumos, elegant si versatil, care poate fi purtat atat la o tinuta office cat si la una casual.

Sacouri femei

Sacou din jerse de culoare gri

Sacouri femei / Sacouri casual
Sacou elegant din jerse, de culoare gri, captusit cu saten. Este incheiat la doi nasturi si are buzunare false cu clape, captusite cu saten. Este foarte practic, putand fi purtat la birou cu fusta sau pantaloni, dar si cu jeansi, pentru o tinuta casual.



Sacouri femei

Sacou din jerse, de culoare verde turcoaz

Sacou din jerse, de culoareverde turcoaz, captusit cu saten. Este incheiat cu un nasture si are buzunare cu clape. Este elegant si practic, il poti  birou cu fusta sau pantaloni, dar si cu jeansi, pentru o tinuta casual.




Sacouri femei

Sacou casual, bleumarin, cu doua randuri de nasturi

Sacouri femei / Sacouri casual
Sacou casual, din stofa, de culoare bleumarin, cu buzunare si doua randuri de nasturi. Are revere clasice, este cambrat si are crapatura la spate. Captuseala este rosie cu buline albe, iar mansetele sunt indoite, lasand sa se vada captuseala. Este un sacou potrivit atat pentru o zi la birou, cat si pentru o ocazie mai eleganta.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI