dyfashion.ro

Paltoane dama de toamna-iarna

Paltoane

Palton negru cambrat cu cordon 6557N

Paltoane
Palton negru cambrat cu cordon 6557N, model din colectia de paltoane toamna-iarna 2013. Palton din stofa cu captuseala din poliester, cordon cu catarama metalica.Paltonul se inchide cu nasturi metalici aurii, buzunarele au inchidere cu fermoar si clape. Compozitie: 30% lana, 70% vascoza, Material: stofa din fibre combinate, Lungime: 90 cm, Produs import Franta.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Paltoane

Palton negru cu gluga si curea elastica 205332

Paltoane
Palton negru cu gluga si curea elastica 205332 din colectia de paltoane toamna-iarna 2013. Palton cu gluga, captusit cu captuseala fleence care se inchide cu fermoar in interior. Este prevazut cu doua randuri de nasturi, buzunare cu fermoar, guler si gluga tricotate. Manecile si buzunarele au garnitura piele ecologica, cureaua din talie este eleastica. La Femme iti recomanda paltonul 205332 care imbina clasicul cu modernul! Compozitie: 90% poliester, 10% vascoza Material: fibre amestecate, Lungime:88 cm, Produs import Franta.
Paltoane

Palton dama cambrat cu cordon 6557 bej

Paltoane
Palton dama cambrat cu cordon 6557 bej, model din colectia de paltoane toamna -iarna 2013. Palton din stofa cu captuseala din poliester, cordon cu catarama metalica .Paltonul se inchide cu nasturi metalici aurii, buzunarele au inchidere cu fermoar si clape. Compozitie: 30% lana, 70% vascoza, Material: stofa din fibre combinate, Lungime: 90 cm, Produs import Franta.


Paltoane

Palton dama cu imprimeu in talie H 2276N

Paltoane
Palton dama cu imprimeu in talie H 2276N, model din colectia de paltoane dama toamna-iarna 2013. Palton gen Desigual, o combinatie agreabila de tesaturi imprimate sau uni. Modelul de palton este captusit, inchidere cu nasturi imbracati din acelasi material cu paltonul si buzunare. Compozitie: 15% bumbac, 85% vascoza, Material: tesatura groasa din bumbac in amestec cu alte fibre, Lungime: 86 cm, Produs import Franta.

Paltoane

Palton dama cu guler de blana negru 5311

Paltoane
Palton dama cu guler de blana negru 5311, model din colectia de paltoane de toamna iarna 2013. Modelul paltonului este la doua randuri de nasturi, captusit cu captuseala in carouri gen burberry. Gulerul de blana este detasabil si este din blana naturala de iepure. paltonul are la fata buzunare cu clapete, la maneci lente cu nasturi aplicati si la spate o lenta cu aceeasi nasturi. Compozitie: 60%poliester, 40%lana, captuseala - 100% poliester Material:stofa usor buclata lana in amestec cu poliester, Lungime: 87 cm, Produs fabricat in Franta.

Paltoane

Palton dama gri pepit cu maneci tricotate H 6293

Palton dama gri pepit cu maneci tricotate H 6293, model din colectia de paltoane dama toamna-iarna 2013. Palton din stofa la doua randuri de nasturi cu guler rotund si buzunare. Paltonul are maneca cu manseta 3/4 din acelasi material, iar pe interior maneca tricotata. Pe spate un pliu care ofera un plus de lejeritate paltonului. Paltonul este captusit cu captuseala de poliester. Compozitie: 30% lana, 70% acryl, Material: fibre amestecate, Lungime:83 cm, Produs import Franta.


Paltoane

Palton dama cu maneci tricotate H 6293 negru

Paltoane
Palton dama cu maneci tricotate H 6293 negrumodel din colectia de paltoane dama  toamna-iarna 2013. Palton din stofa la doua randuri de nasturi cu guler rotund si buzunare. Paltonul are maneca cu manseta 3/4 din acelasi material, iar pe interior maneca tricotata. Pe spate un pliu care ofera un plus de lejeritate paltonului. Paltonul este captusit cu captuseala de poliester. Compozitie: 30% lana, 70% acryl, Material: fibre amestecate, Lungime:83 cm, Produs import Franta.
 
OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI