dyfashion.ro

Laptop Toshiba Satellite P855-10Q

Laptop Toshiba

Laptop Toshiba Satellite P855-10Q (Intel Core i7-3610QM, 15.6inch, 8GB, 1TB, Blu-Ray RE, nVidia GeForce GT 630M Optimus@2GB, USB 3.0, HDMI, Win7 HP 64) (Toshiba)


Oferta Laptop-uri,click aici

Satellite P855 seria
O OPERA DE ARTA PUTERNICA
Cand viata dvs. digitala va cere tot mai multa putere, noile Toshiba Satellite P855 asigura performante maxime cu o eleganta atemporala. Exteriorul elegant ascunde procesoare Intel Core puternice, care rezolva cele mai solicitante sarcini cu o usurinta de invidiat. Cu cele mai recente chipseturi de placi grafice NVIDIA si boxele stereo Harman Kardon premium, este ca si cand v-ati afla intr-un cinematograf.

DECLARATIE DE DESIGN

Cine ar fi banuit ca atat de multa putere ar putea arata atat de bine? Cu designul sau subtire si elegant din aluminiu gravat si dispunerea inovatoare a difuzoarelor, Satellite P855 este o placere sa il admiri si sa il utilizezi. Suprafata tactila mare si tastatura iluminata fac din utilizarea de zi cu zi o experienta comod si intuitiva.

Laptop Toshiba
SUNA FANTASTIC

Ati fi iertat daca ati confunda Satellite P855 cu un sistem hi-fi de varf. Aceasta deoarece sunt incluse doua boxe Harman Kardon cu suport pentru tehnologia Slip Stream. Cu potential pentru bas de mare putere si imbunatatire audio SRS Premium Sound 3D, muzica de pe laptop se va auzi mai realist ca niciodata.

APASATI PENTRU VERDE

Acum este usor sa conservati energia cand aveti nevoie. Satellite P855 are un buton „Eco”, prin care se reduce consumul de energie in modul de asteptare cu pana la 25%, la o simpla atingere. Rezultatul? Mai mult timp pentru jocuri si filme, chiar si atunci cand sunteti departe de o priza electrica.

PUTERE BRUTA

Cu cea mai noua generatie de procesoare Intel Core cu suport Quad Core CPU si cele mai noi si rapide chipseturi NVIDIA GeForce, Satellite P855 rezolva fara efort sarcini multimedia grele precum jocuri, editare video si apeluri video.

Laptop Toshiba
IMAGINI DE NEUITAT

Veti astepta fotografii si filme exceptionale pe un laptop care arata atat de bine. Si nu veti fi dezamagit. Indiferent daca este vorba de chat video HD sau de filme pe Blu-ray, veti avea imagini memorabile indiferent unde mergeti. Puteti converti chiar si filmele standard la calitate aproape HD folosind tehnologia Toshiba Resolution+. Iar pentru experienta 3D de inalta definitie, pe tot ecranul, utilizati portul HDMI al laptopului Satellite P855 pentru a-l conecta la televizor.

 Oferta Laptop-uri,click aici