answear.ro%20

Bluze trendy de dama

Bluza dama

Bluza imprimeu colorat din vascoza PP bej

Bluza imprimeu colorat din vascoza PP bej, bluza din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Modelul bluzei este simplu, la baza gatului, confortabila si din material placut si lejer. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 95 % vascozal, 5 % elastan, Material: fire tricotate amestecate naturale si sintetice, tuseu placut la atingere Lungime: 61 cm, Produs import Franta.



Bluza dama

Bluza dama bumbac trendy 7080 bej

Bluze dama
Bluza dama bumbac trendy 7080 bej din colectia de bluze La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza confectionata din bumbac, cu maneca lunga avand in partea din fata tinte in forma de V. In spate are un decupaj in forma de cerc. Să povestim despre feminitate și plăcerea de a ne juca în voie cu stări și atitudini frumoase în ținutele fiecărei zile! Compozitie: 65% bumbac, 35% poliester. Material: bumbac in combinatie cu fibre sintetice. Lungime: 62 cm. Produs import Franta.


Bluza dama

Bluza bumbac cu broderie orange 7083 gri

Bluze dama
Bluza bumbac cu broderie orange 7083 gri din colectia de bluze La Femme, toamna-iarna 2013.Bluza casual din bumbac cu broderie model aztec pe partea din fata. Bluza are 2. Compozitie: 65% bumbac, 35 %poliester. Material: bumbac in combinatie cu fibre sintetice. Lungime: 65 cm. Produs import Franta.

Bluze dama,vezi colectia actualizata,click aici


Bluza dama

Bluza dama bumbac cu broderie 7087bej

Bluze dama
Bluza dama bumbac cu broderie 7087bej din colectia de bluze La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza cu maneca lunga din bumbac cu aplicatii broderie pe umeri . Modelul bluzei este unul clasic , bluza fiind potrivita pentru tinute casual. Compozitie: 65% bumbac, 35 %poliester. Material: bumbac in combinatie cu fibre sintetice. Lungime: 65 cm. Produs import Franta.



Bluza dama

Bluza dama casual cu model 7086 roz

Bluze dama
Bluza dama casual cu model 7086 roz, din colectia de bluze La Femme toamna-iarna 2013.Bluza confectionata din bumbac, cu broderie aztec pe partea din fata.Modelul bluzei este clasic cu maneca lunga. Compozitie: 65% bumbac, 45% poliester. Material:bumbac in combinatie cu fibra sintetica. Lungime: 66 cm. Produs import Franta.




Bluza dama

Bluza cu maneca lunga cu imprimeu A23-1

Bluze dama
Bluza cu maneca lunga cu imprimeu A23-1, model din colectia de bluze toamna iarna La Femme 2013. Modelul bluzei este lejer, model cu guler cazacesc care-l poti gasi cu succes in magazinele brandurilor cu renume gen Zara. Maneca bluzei este reglabila si are o gaica care se prinde cu un nasture in cazul in care doresti sa o faci 3/4. La umeri are epoleti si gasesti aceeasi nasturi metalici cala maneci si fata. In fata bluza se inchide cu 4 nesturi metalici si are un buzunar aplicat pe piept.Compozitie: 100 % poliester, Material: voal din poliester cu textura mai plina, Lungime: 72 cm, Produs import Franta


Bluza dama

Bluza imprimeu jacard HM 1578 bleumarin

Bluze dama
Bluza imprimeu jacard HM 1578 bleumarin, model din colectia de bluze dama La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza din bumbac cu decolteu rotund, pe partea din fata imprimeu jacard pe fond bleumarin. Compozitie:65% bumbac, 30% polister, 5% spandex, Material: bumbac cu fibre amestecate, Lungime:60 cm, Produs import Franta.

Bluze dama,vezi colectia actualizata,click aici


Bluza dama

Bluza eleganta din matase cu imprimeu animal print C1

Bluze dama
Bluza eleganta din matase cu imprimeu animal print C1, model din colectia de bluze dama La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza din matase cu imprimeu animal print,decolteu la baza gatului, maneca lunga cu inchidere cu nasture metalic. Pe partea din fata are un pliu lat de 5 cm, pe spate inchidere cu nasture metalic. Compozitie: 100% matase, Material: fibre naturale, Lungime: 66 cm, Produs fabricat in Romania.



Bluza dama

Bluza eleganta alba din voal cu margele H022A

Bluze dama
Bluza eleganta alba din voal cu margele H022A, model din colectia de bluze La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza din voal, decolteu anchior, cu margele cusute pe tull, maneca usor incretita. In fata si in spate materialul este dublat. Bluza are maneca usor larga, cu terminatie ingustata. Bluza La Femme din voal cu margele H022A este perfecta pentru o tinuta eleganta! Compozitie: 100% poliester, Material: voal captusit, Lungime: 62 cm, Produs import Franta.



Bluza dama

Bluza cu margele si maneca larga JRM1655

Bluze dama
Bluza cu margele si maneca larga JRM1655, model din colectia de bluze La Femme, toamna-iarna 2013. Bluza cu decolteu adanc, cu margele aplicate vertical in forma de V. Bluza are maneci largi 3/4 si la terminatie o banda care se leaga intr-o parte cu o funda. Compozitie: 100% poliester, Material: triplu voal, Lungime:62 cm, Produs import Franta,



Bluza dama

Bluza eleganta corai din voal cu margele CH90C

Bluze dama
Bluza eleganta corai din voal cu margele CH90C, model din colectia de bluze La Femme toamna-iarna 2013. Bluza din voal are decolteu rotund, cu margele cusute pe tull, maneca 3/4 cu nasturi, usor larga, cu terminatie ingustata. La spate se incheie cu un nasture. Bluza La Femme din voal cu margele CH90C, este perfecta pentru o tinuta eleganta! Compozitie: 100% poliester, Material: voal, Lungime: 62 cm, Produs import Franta.