dyfashion.ro

Pantaloni dama colectia La Femme 2014

Pantaloni dama


Pantaloni lungi si scurti din colectia online 2014 La Femme! 

Pantaloni dama
Blugi, jeansi, salopete chic&trendy, modele inspirate de moda a la Paris!
Comanda online pantalonii preferati ! Calitate franceza la preturi romanesti!

Pantaloni dama

Pantaloni negri din stofa 807

Pantaloni dama
Pantaloni negri din stofa 807, model din colectia La Femme 2014. Pantalonii au in talie 2 randuri de bride alaturate pentru curea pe care sunt prinse accesorii metalice aurii. Se inchid cu fermoar scurt si nasture imbracat, curea neagra. In partea din fata, buzunarele sunt laterale, iar in spate pantalonii au buzunare false. Garnitura buzunarelor este din imitatie piele, atat la cele din fata, cat si la cele din spate. Fii sexy cu noii pantaloni La Femme! Compozitie: 97% bumbac, 3% stretch, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime: 77 cm, Produs import Franta.

Pantaloni din colectia online 2014 La Femme! Click aici

Pantaloni dama

Pantaloni negri cu imprimeu animal 802

Pantaloni dama
Pantaloni negri cu imprimeu animal 802, model din noua colectie La Femme 2014. Pantalonii au in fata 2 buzunare laterale prevazute cu fermoar metalic, cu 2 intrebuintari: se pot purta fie cu fermoarul inchis, fie deschis. In partea din spate, buzunarele sunt false si au garniture de animal print, garnitura care se regaseste si in talie. Pantalonii au bride pentru curea si se inchid cu fermoar si nasture. Modelul este conic si se muleaza pe corp. Pune-ti in valoare feminitatea cu pantalonii din noua colectie La Femme! Compozitie: 97% bumbac, 3% stretch, Material: tesatura din stofa elastica, Lungime: 76 cm, Produs import Franta.

Pantaloni dama

Pantalon din stofa cu siret in talie P828

Pantaloni dama
Pantalon din stofa cu siret in talie P828 , model din colectia de pantaloni toamna iarna La Femme 2014. Modelul are buzunare false cu fermoar metalic cu garnitura piele ecologica. In talie regasim aceeasi piele si cu un elastic care regleaza. Pantalonul are o croiala moderna, conic, cu mansete inguste. Compozitie: 45% PU, 55 % PES, Material: stofa elastica de toamna, Lungime: 71 cm, Produs import Franta.


Pantaloni dama

Pantaloni femei office H8243N negru

Pantaloni dama
Pantaloni femei office H8243N negru, model din colectia de pantaloni de dama, toamna iarna, La Femme 2014. Pantalonul este un model pana, cu curea de imitatie piele si buzunare cu refileti fasa si bzunare false spate. Pantalonul are la buzunare fermoare aurii. Acest pantalon de dama avantajeaza toate siluetele si are inchidere pe fata cu fermoar si nasture. Compozitie: 92% bumbac, 5% elastan, Material: doua materiale combinate, stofa cu tricot, Lungime: 74 cm cusatura interioara, Produs import Franta.


Pantaloni dama

Pantaloni dama online bleumarin 18B

Pantaloni dama
Pantaloni dama online bleumarin 18B, model din colectia de toamna iarna La Femme 2014. Pantalonul este un model drept, cu buzunare laterale si slit cu fermoar pe fata. Pantalonul este din stofa elastica, grosuta si se inchide cu doi nasturi, alti doi nasturi fiind de design. Model ales special pentru aceasta perioada "Back to sckool". Usor de asortat cu o camasa in orice stil. Compozitie: 72.9 % poliester, 21.3 vascoza, 5.8 %elastan Material: stofa subtire cu elastan Lungime cusatura interioara: 87 cm Produs import Franta

Pantaloni din colectia online 2014 La Femme! Click aici

Pantalon scurt

Pantalon scurt model aztec albastru

Pantaloni dama
Pantalon scurt model aztec albastru, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Pantalon scurt cu buzunare false care se inchide cu fermoar in fata si cu un nasture. Modelul de pantalon este din doua materiale, stofa cu model aztec si material negru din tricot. Compozitie: 96% bumbac, 4 % elastan, Material: doua materiale combinate, stofa cu tricot, Lungime: 6 cm cusatura interioara, Produs import Franta.



Pantalon scurt

Pantalon scurt material model jacard negru-alb

Pantalon scurt material modle jacard negru-alb, model din colectia de toamna iarna La Femme 2013. Pantalon scurt cu buzunare false care se inchide cu fermoar in fata si cu un nasture. Modelul de pantalon este din doua materiale, stofa cu model aztec si material negru din tricot. Compozitie: 96% bumbac, 4 % elastan, Material: doua materiale combinate, stofa cu tricot, Lungime: 6 cm cusatura interioara, Produs import Franta.