dyfashion.ro

Rochii de ocazie din colectia La Femme

Rochii de ocazie

Rochie bej din dantela cu paiete 262248B

Rochie bej din dantela cu paiete 262248B, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este captusita cu captuseala de poliester, iar pe partea din fata, dantela are aplicate paiete. Manecile sunt scurte si au garnitura de satin care se regaseste si la decolteul rotund. Se inchide la spate cu mos si baba, iar fermoarul este ascuns (46 cm), iar terminatia de jos are satin (2 cm). Alege o tinuta ideala pentru orice ocazie festiva purtand rochia bej cu dantela si paiete La Femme! Compozitie: 100 % poliamida, captuseala: 100% polyester, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 87 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie maro scurta cu paiete aplicate R32

Rochii de ocazie
Rochie maro scurta cu paiete aplicate R32, model din colectia de rochii La Femme. Rochia are decolteu rotund cu paiete aplicate, in forma de flori. Este captusita cu captuseala elastica si are maneci scurte. Imprimeul din dantela lucioasa maro da rochiei o nuanta aurie. Poarta rochia La Femme pentru o tinuta eleganta si extrem de frumoasa! Compozitie: 100 polyester, captuseala: 96% vascoza, 4% elastan, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 85 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie neagra cu paiete si push-up 7052N

Rochii de ocazie / Noua colectie de rochii online 2014 ,click aici
Rochie neagra cu paiete si push-up 7052N, model din noua colectie de rochii elegante La Femme. Rochia este scurta, captusita cu captuseala din polyester in totalitate. Are bretele negre, iar decolteul este V, mai mic in fata si mai adanc la spate. Pe partea din fata are aplicate paiete aurii, iar de la bust porneste o plasa transparenta peste paiete, prinsa in lateral printr-o cusatura creata. Rochia cu paiete are push-up si este usor cambrata. Fii sexy si sclipitoare purtand rochia neagra cu paiete La Femme, la cele mai speciale ocazii! Compozitie: 100% polyester, Material: tesatura cu fibre sintetice, Lungime: 84 cm, bust: 70 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie aurie scurta fara maneci 533

Rochii de ocazie
Rochie aurie scurta fara maneci 533, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este scurta si cambrata, cu decolteu anchior in fata si in spate. Se incheie la spate cu fermoar metalic auriu ascuns (25 cm). In croiala are dungi verticale si orizontale care scot in evidenta soldurile si bustul. Poarta rochia La Femme aurie pentru o tinuta sexy si distinsa! Compozitie: 85% vascoza, 15% elastan, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 88 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie rosie cu paiete si maneca scurta 1580R

Rochii de ocazie
Rochie rosie cu paiete si maneca scurta 1580R, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este scurta, captusita cu captuseala din polyester, cu paiete aplicate pe tull pe toata lungimea rochiei. Are maneca scurta si decolteu anchior in fata si in spate. Fii sclipitoare si sexy la petrecere cu rochia rosie La Femme! Compozitie: 85% polyester, 15% spandex, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 88 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie neagra scurta cu paiete 277N

Rochii de ocazie / Noua colectie de rochii online 2014 ,click aici
Rochie neagra scurta cu paiete 277N , model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este scurta, captusita cu captuseala elastica, cu paiete aplicate pe tull pe toata lungimea rochiei. Are bretele detasabile, iar partea din dreptul pieptului este intarita. Eleganta conferita de rochia neagra cu paiete 277N La Femme, te va ajuta sa te faci remarcata prin stil si feminitate! Compozitie: 100 % polyester, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 70 cm, Produs import Franta.
 
Rochie de ocazie

Rochie neagra scurta cu paiete aurii JA316B

Rochii de ocazie
Rochie neagra scurta cu paiete aurii JA316B, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este scurta, captusita cu captuseala elastica pe partea din fata, cu paiete negre si aurii, imprimeu geometric. Este o rochie eleganta, cu decolteu rotund, fara maneci. Se inchide la spate cu un fermoar ascuns (46cm), este usor cambrata si are 2 pense la spate, pe material. Pentru o aparitie eleganta, poarta rochia La Femme JA316B! Compozitie: 100 % polyester (fata), 65% rayon, 30%polyester, 5%elastan (spate), Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 83 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie bej cu imprimeu zig-zag 8068B

Rochii de ocazie
Rochie bej cu imprimeu zig-zag 8068B, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia bej este din dantela cu imprimeu zig-zag si captusita cu captuseala de nylon 100%. Rochia are decolteul rotund in fata si in V la spate, inchizandu-se cu fermoar metalic auriu (24cm). Manecile sunt scurte si au garnitura de imitatie piele (4cm). Rochia este cambrata si ia forma corpului. Fii sexy si eleganta cu rochia din dantela 8068B La Femme! Compozitie: 96% polyester, 4% elastan, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 89 cm, Produs import Franta.

Rochie de ocazie

Rochie albastra din dantela cu paiete 262248A

Rochii de ocazie / Noua colectie de rochii online 2014 ,click aici
Rochie albastra din dantela cu paiete 262248A, model din colectia de toamna-iarna La Femme 2013. Rochia este captusita cu captuseala de poliester, iar pe partea din fata, dantela are aplicate paiete. Manecile sunt scurte si au garnitura de satin care se regaseste si la decolteul rotund. Se inchide la spate cu mos si baba, iar fermoarul este ascuns (46 cm), iar terminatia de jos are satin (2 cm). Fura privirile tuturor afisandu-te la urmatorul eveniment purtand rochia albastra cu dantela si paiete La Femme! Compozitie: 100 % poliamida, captuseala: 100% polyester, Material: tesatura cu fibre amestecate, Lungime: 87 cm, Produs import Franta.
Rochie de ocazie

Rochie sexy scurta cu decolteu in V HM1566

Rochii de ocazie
Rochie sexy scurta cu decolteu in V HM1566, model din colectia de rochii de seara La Femme, toamna-iarna 2013. Rochie pe corp, cu decolteu in V, pe spate are tull pe o portiune de 12 cm. Decolteul este decorat cu strasuri argintii, iar pe lateralele taliei un model in forma de romb din tull. Se inchide cu fermoar ascuns pe spate. Compozitie: 95% poliester, 5% elastan, Material: fibre sintetice cu fibre elastice, Lungime: 80 cm, Produs import Franta.



Rochie de ocazie

Rochie de ocazie 7728B

Rochii de seara
Descriere: Rochie de ocazie bej din material plasa cu benzi satinate colorate aplicate. Partea de sus este cambrata si prevazuta cu push-up pe decolteu si bretele reglabile si detasabile, partea de jos este closata. Prevazuta cu fermoar ascuns pe mijloc spate si captuseala din nilon. Compozitie fata: 100% poliester Compozitie captuseala: 100% nilon Material: plasa si benzi colorate satinate Lungime cusatura laterala: 85 cm Produs import Franta