fashiondays.ro

Top produse Avon

Top produse Avon

Mini-apă de parfum Far Away (Avon)

Parfumuri / Apa de parfum si Apa de toaleta
O aroma deosebita, cu o compozitie fina formata din ylang-ylang, iasomie alba, trandafir, osmanthus, vanilie, santal si mosc. O aroma romantica si feminina.Categoria oriental – florala






Top produse Avon

Apă de toaletă Full Speed (Avon)

Parfumuri / Apa de parfum & Apa de toaleta
O aromă îndrăzneață pentru bărbatul care trăiește intens. Notele proaspete de citrice, ienupăr și ierburi aromatice îmbogățite de mosc îți vor face inima să pompeze adrenalină. Categoria: mosc-proaspătă




Top produse Avon

Apă de toaletă Pure O2 pentru El (Avon)

Parfumuri / Apa de parfum & Apa de toaleta
Un amestec plin de prospeţime care îmbină acorduri de piper alb, violetă şi lemn de cedru. CATEGORIA PROASPĂT-LEMNOASĂ






Top produse Avon

Ruj Ultra Colour Absolute (Avon)

Machiaj / Ruj
Buze absolut seducatoare dintr-un singur gest! Rujul Ultra Colour Absolute are o formula cremoasa, lejera ce contine un complex de vitaminele C si E pentru hidratare, colagen, SPF 15 si ingrediente care mentin buzele frumoase si sanatoase. Imbunataţeşte textura buzelor. 100% dintre femei confirma ca rujul imbunatateste textura pielii buzelor*. *Rezultat bazat pe studiu clinic desfasurat pe o perioada de 2 saptamani, la care au participat 27 de respondenti.
 
Top produse Avon

Ser pentru vârfurile deteriorate 30ml (Avon)

Ingrijirea parului / Vopsea de par
Serul pentru vârfuri deteriorate hrănește, fortifică și hidratează în profunzime cu ajutorul Tehnologiei Multi-Shine. Potrivit oricărui tip de păr Cum funcționează: hrănește părul și îi conferă un aspect strălucitor, prevenind deteriorarea vârfurilor. Mod de folosire: aplicați câteva picături pe vâfurile părului umed. Nu clătiți.



Top produse Avon

Set Avon Exploration (Avon)

Parfumuri / Apa de parfum & Apa de toaleta
Set format din Apa de toaleta Avon Exloration 75ml, deodorant 150ml si gel de dus pentru par si corp 250ml.






Top produse Avon

Apa de toaleta Avon Exploration 75ml (Avon)

Parfumuri / Apa de parfum & Apa de toaleta
Pleaca intr-o calatorie plina de adrenalina si instinct pur masculin, cu note proaspete de portocala energizate de aroma salviei si lemn de santal. *** Comanda Apa de toaleta Avon Exploration 75ml si poti castiga PREMIUL in valoare de 10.000 lei sau unul din cele 500 de PRODUSE PERSONALIZATE cu semnatura lui Cornel Ilie (Vunk) sau a Antoniei. Inscrie talonul pe avon.ro si afli in timp real ce ai castigat.


Top produse Avon

Gel de duş cremos Winter Cocoon 500ml (Avon)

Ingrijirea corpului / Gel de dus
Primele seri reci si-au facut deja aparitia. Rasfata-te dupa zilele lungi si agitate cu un amestec senzual de lemn de santal si vanilie dulce intr-o formula cremoasa care iti mangaie pielea.Cum actioneaza: Curata pielea eficient si o lasa usor parfumata.




Top produse Avon

Mascara SuperShock Blackest Black (Avon)

Machiaj / Mascara
Mascara ce ofera volum cu pana la 12X mai mult*. * Rezultat bazat pentru un studiu de laborator realizat pe gene false.






Top produse Avon

Poşetă Edie (Avon)

Fashion / Genti
2 in 1! In sfarsit o geanta care se muleaza perfect dorintelor si nevoilor tale! Alege Poseta Edie pentru un aspect minimalist si modern!Material: PVC, culoare: negru, sistem de inchidere cu magnet, dimensiuni: 19 x 23.8 x 16,5 cm, maner extensibil, curea detasabila, lungime bareta: 135 cm.