dyfashion.ro

Espressoare cu rasnita de top

Espressoare cafea

Espressor Delonghi ESAM2600, 1.8 l, 15 bar, Negru

CRF Technology
Prin aceasta tehnologie boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare, la temperatura ideala.
Grupul infuzor
Este complet detasabil inlesnind astfel curatarea aparatului , chiar si in zonele mai greu accesibile.
Cappuccino System
Dispozitiv ce mixeaza vapori, aer si lapte preparand o spuma densa pentru cappuccino. Buton pentru reglarea intensitatii aburului.
Tehnologie thermoblock patentata: mentine espresso la temperatura constanta si ideala
Termostat electronic pentru vapori si cafea
Emisie de vapori reglabila
Dispensor cafea reglabil (permite utilizarea cestilor de orice dimensiune)
O noua rasnita integrata, mai silentioasa cu 13 trepte de rasnire

Espressoare cafea

Espressor automat Philips Saeco Minuto HD8761/09, Dispozitiv spumare, Rasnita ceramica, Autocuratare,15 Bar, 1.8 l, 2 Cesti, Negru

Rasnita reglabila
5 preferinte de macinare reglabile, de la cea mai fina pentru un espresso concentrat pana la cea mai mare pentru o cafea mai slaba.
Inaltime reglabila a gurilor de scurgere
Temperatura optima, fara stropire, gratie gurilor de scurgere reglabile, care garanteaza intotdeauna o distanta perfecta intre acestea si ceasca dumneavoastra.
Sistem Classic de spumare a laptelui
Etalati-va talentul de barista preparand propriile specialitati delicioase din lapte, in mod traditional, care va garanteaza o spuma superba.
Tava de scurgere adecvata pentru masina de spalat vase
Pentru mai mult confort, puteti introduce tava de scurgere si recipientul pentru masurarea portiilor in masina de spalat vase, pentru o curatare perfecta si rapida.
Clatire complet automata
Gratie programului nostru complet automat de clatire si detartrare, beneficiati de intretinere facila, performanta de durata si intotdeauna cel mai bun rezultat in ceasca. Espressor Delonghi ESAM4500, 1350W, 15bar, Cappuccino, Argintiu Personalizarea cafelei nu a fost niciodata mai simpla. Se poate selecta o cafea scurta, medie sau lunga, cu aroma strong sau “extra mild” obtinuta la o temperatura mai joasa sau mai ridicata. Sistem patentat Cappuccino si Caffelatte automat Asezati ceasca sub dozator si apasati butonul Automatic Cappuccino. Veti obtine un Cappuccino sau Caffelatte perfect. Functie de memorare Puteti memora combinatia favorita pentru cappuccino, alegand cantitatea de lapte sau cantitatea de cafea; iar pentru espresso: temperatura,cantitatea de apa si cantitatea de cafea macinata. Practic si usor de curatat Apasati butonul de curatare si masina va efectua un ciclu automat de spalare. Rezervorul pentru AutoCappuccino este foarte practic si puteti tine laptele la frigider, cand nu-l folositi. Noua rasnita silentioasa cu 14 setari Termostat electronic pentru vapori si cafea Noul sistem patentat thermoblock: garanteaza acelasi espresso desavarsit la o temperatura constanta, ideala Dispensor cafea ajustabil in functie de inaltimea cestii

Oferta  Espressoare Cafea Click aici

Espressoare cafea

 Espressor Delonghi ESAM4500, 1350W, 15bar, Cappuccino, Argintiu

Personalizarea cafelei nu a fost niciodata mai simpla. Se poate selecta o cafea scurta, medie sau lunga, cu aroma strong sau “extra mild”  obtinuta la o temperatura mai joasa sau mai ridicata.
Sistem patentat Cappuccino si Caffelatte automat
Asezati ceasca sub dozator si apasati butonul Automatic Cappuccino. Veti obtine un Cappuccino sau Caffelatte perfect.
Functie de memorare
Puteti memora combinatia favorita pentru cappuccino, alegand cantitatea de lapte sau cantitatea de cafea; iar pentru espresso: temperatura,cantitatea de apa si cantitatea de cafea macinata.
Practic si usor de curatat
Apasati butonul de curatare si masina va efectua un ciclu automat de spalare. Rezervorul pentru AutoCappuccino este foarte practic si puteti tine laptele la frigider, cand nu-l folositi.
Noua rasnita silentioasa cu 14 setari
Termostat electronic pentru vapori si cafea
Noul sistem patentat thermoblock: garanteaza acelasi espresso desavarsit la o temperatura constanta, ideala
Dispensor cafea ajustabil in functie de inaltimea cestii

Espressoare cafea

Espressor automat Philips Saeco Intelia HD8752/49, Dispozitiv spumare, Rasnita ceramica, Autocuratare, 15 Bar, 1.5 l, 2 Cesti, Negru/Argintiu

Fara cafea arsa gratie rasnitelor noastre 100% ceramice
Rasnitele noastre ceramice nu se supraincalzesc niciodata, asigurand o macinare perfecta, performanta de durata si functionare complet silentioasa.
Boiler de incalzire rapida
Tehnologia boilerului de incalzire este super-rapida, permitand o preparare imediata a fiecarei cesti de cafea, una dupa alta.
Spuma delicioasa de lapte gratie sistemului automat de spumare a laptelui
Prepararea unui cappuccino gustos este usoara cu acest espressor Saeco gratie sistemului automat de spumare a laptelui, pe care barmanii il denumesc de asemenea „cappuccinatore”. Sistemul de spumare a laptelui va extrage laptele direct dintr-o cutie sau un vas cu lapte si-l va spuma automat, lasandu-l sa curga direct in ceasca dumneavostra. Cu o singura atingere veti obtine instantaneu o spuma delicioasa si cremoasa.
Functie de memorare datorita interfetei intuitive de afisare
Veti obtine intotdeauna o cana perfecta preparata doar pentru dvs., exact cum doriti, datorita functiei de memorare cu cantitate, tarie si temperatura reglabile. Trebuie doar sa apasati butonul pentru a va bucura de o bautura superba in cana preferata.
Inaltime reglabila a gurilor de scurgere pentru o potrivire perfecta pe toate cestile
Beneficiati de o temperatura optima, fara stropire, gratie gurilor de scurgere reglabile, care garanteaza intotdeauna o distanta perfecta intre acestea si ceasca dvs.

 Oferta  Espressoare Cafea Click aici

Espressoare cafea

Espressor Krups EA8250PE, 1.8 l, 15 bari, negru

Sistem Thermobloc Compact (CTS)
Sistem de incalzire Thermobloc din inox pentru cafea fierbinte chiar de la prima ceasca.
Cafea exact asa cum va place
Alegeti taria cafelei, cantitatea de apa si temperatura pentru a se potrivi preferintelor dumneavoastra.
Rasnita de cafea conica metalica
Pentru a va asigura o cafea perfecta, gradul potrivit de macinare este crucial. Noua rasnita de cafea conica metalica
de inalta calitate poate fi reglata individual pentru a se potrivi nivelului de prajire. Gustul cafelei este garantat de gradul de rasnire constant, fin, pentru a va bucura din plin de cafeaua dumneavoastra.
Temperatura
Pentru extragerea perfecta a cafelei, este esential ca apa sa fie la temperatura potrivita. Daca temperatura este prea
mare, cafeaua devine amara, daca temperatura este prea scazuta, cafeaua are un gust slab. Prin urmare, datorita noii serii EA 8000 beneficiati de trei niveluri pentru reglarea individuala a temperaturii apei.
Filtru de apa
Apa filtrata proaspat cu fiecare cafea. In acest mod obtineti apa cu ph neutru, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de cafeaua dumneavoastra.