dyfashion.ro

Geci femei din colectia RubyFashion

Geaca

Geaca de blugi cu tinte (Ruby)

Geaca de blugi cu tinte by RubyFashion Material blug Model deosebit, cu un fermoar asimetric si cu tinte pe umeri, dar si un decolteu indraznet, geaca poate fi purtata la divesre evenimente sau la sesiunile de shopping cu prietenele.





Geaca

Geaca Motive Traditionale - Insertii piele (Ruby)

Geci
Geaca Motive Traditionale de primavara cu insertii de piele. Geaca Motive Traditionale, model 2014, din materiale de o calitate superioara. Capsele si fermoarele dar si croiala moderna ce iti pune in valoare talia. Este acea geaca versatila ce iti permite sa o porti in diverse momente ale zilei si cu o mare varietate de alte articole vestimentare. Model Bumbac cu insertii piele


Geaca

Geaca Scandinavian (Ruby)

Geci
Geaca Scandinavian Material Fas Blanita Model Lung Geaca 34 ce combina experienta norvegiana in fashion cu stilul urban. Impermeabila, cu fermoar si doua randuri de nasturi, cu blanita si o gluga calduroasa ce te protejeaza de frig si priviri indiscrete.



Geaca

Geaca Nordic (Ruby)

Geci
Geaca Nordic Material Fas Blanita Model Lung Geaca 34 ce combina experienta norvegiana in fashion cu stilul urban. Impermeabila, cu fermoar si doua randuri de nasturi, cu blanita si o gluga calduroasa ce te protejeaza de frig si priviri indiscrete.

Oferta Geci femei /Click aici


Geaca

Geaca de piele - Bullets by Stefan Musca (Ruby)

Geci
Acest sezon geaca de piele a devenit o piesa statemant prin detaliile de design si croiala. Cele doua elemente ce nu trebuie sa lipseasca sunt pielea de calitate si designul futurist. Combinatia dintre croiala slim care accentueaza corpul si apricatiile metalice fac aceasta geaca una feminine dar totusi funky. Fermoarul asimetric si gulerul inalt sunt cateva detalii care reinprospateaza look-ul geci.


Geaca

Geaca de piele - Tinte by Stefan Musca (Stefan Musca)

O tinuta de toamna nu poate fi completa fara o geaca de piele. Geaca de piele punk dar totusi stylish datorita detaliilor de cusatura. Un design asimetric si cu o inchidere petrecuta care creaza un volum feminin. Pentru a creea un look funky si nonconformist geaca este accesorizata cu tinte metalice si ace de siguranta.



Geaca

Geaca de piele Bullets Second - by Stefan Musca (Stefan Musca)

Geci
Geaca de piele este o piesa vestimentara ce orice femeie trebuie sa o aiba in garderoba. O piesa versatila care reuseste sa aduca un aer fresh si nonconformist tinutei. O geaca statement care reuseste sa scoata din anonimat orice autfit. Minutios lucrata ,cu mare atentie la detalii, aceasta geaca nu se face remarcata doar prin aplicatiile metalici ci si prin croiul asimetric si cusaturile decorative.


Geaca

Geaca din piele si denim (Stefan Musca)

Geci
Geaca din denim cu fata din piele naturala gri.