dyfashion.ro

Incaltaminte femei din Colectia ECCO Primavara/Vara 2014

Incaltaminte online
Incaltaminte femei

Pantofi moderni eleganti dama ECCO Royton (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi moderni, eleganti de dama ECCO Royton, cu tocul inalt si platforma ce ofera un plus de confort si stabilitate.Tocul si platforma sunt imbracate in piele intoarsa de capra, pentru un plus de rafinament.






Incaltaminte femei

Pantofi dama business ECCO Richland (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi dama business ECCO Richland, stilati cu toc versatil. Acesti pantofi sunt ideali pentru orice ocazie, confectionati din piele naturala ce permit ca piciorul sa se miste natural.





Incaltaminte femei

Balerini dama moderni confortabili ECCO Rome (ECCO)

Femei / Balerini
Balerini de dama, moderni si confortabili ECCO Rome. Confectionati din piele naturala prevazuti cu element decorativ,ofera balerinilor un aspect femenin.

Incaltaminte femei din Colectia ECCO 2014/Click aici



Incaltaminte femei

Pantofi dama stilati business ECCO Richland (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantof de dama, stilati, business ECCO Richland, confectionati din piele nubuc de culoare rosie. Prevazuti cu un toc versatil de 75mm, acesti pantofi iti ofera stabilitate, sunt ideali pentru a fi purtati intreaga zi.





Incaltaminte femei

Pantofi comozi piele perforata ECCO Pretoria (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi dama comozi ECCO Pretoria confectionati din piele naturala cu perforatii, pentru un aspect exclusivist. Culoare: gri argintiu. Modelele perforate sunt taiate cu laser, pentru un design original. Tocul acoperit cu piele are inaltimea de 7,5 cm. Talpa robusta sustine piciorul si este foarte stabila. Captuseala din piele este moale si permite piciorului sa respire. Acest pantof de colectie ofera confort premium!



Incaltaminte femei

Balerini eleganti piele nubuc ECCO Owando (ECCO)

Femei / Balerini
Balerini dama ECCO Owando, confectionati din piele intoarsa nubuc, de culoare verde-albastrui deschis. Pielea moale si fina ofera o senzatie placuta acestor balerini feminini. Calapodul cu forma anatomica este conceput pentru a oferi confort intreaga zi. Acesti balerini eleganti se asorteaza perfect la tinutele business.


 
Incaltaminte femei

Balerini negri eleganti piele nubuc ECCO Owando (ECCO)

Femei / Balerini
Balerini negri dama ECCO Owando, confectionati din piele intoarsa nubuc. Pielea moale si fina ofera o senzatie placuta acestor balerini feminini. Calapodul cu forma anatomica este conceput pentru a oferi confort intreaga zi. Acesti balerini eleganti se asorteaza perfect la tinutele business.



Incaltaminte femei

Balerini mov cu fundita piele naturala ECCO Owando (ECCO)

Femei / Balerini
Balerini mov simpli si eleganti ECCO Owando, confectionati din piele naturala, prevazuti cu ofundita discreta, pentru un aspect chic. Pielea moale, fina, este placuta la atingere. Talpa flexibila este foarte comoda. Acesti balerini sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie.

Incaltaminte femei din Colectia ECCO 2014/Click aici



Incaltaminte femei Pantofi clasici confortabili dama ECCO Rhodes (negri) (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi clasici si confortabili de dama ECCO Rhodes, confectionati din piele naturala. Sunt conceputi pentru a oferi confort premium. Talpa flexibila este rezistenta la uzura. Tocul elegant este imbracat in piele pentru a oferi un aspect exclusivist. Acesti pantofi simpli, dar eleganti, vor fi tot timpul in tendinte!





Incaltaminte femei

Pantofi sport pentru alergat piele yak BIOM EVO RACER (ECCO)

Femei / Pantofi
Pantofi sport de dama Biom Evo Racer, ideali pentru alergat si activitati sportive. Sunt confectionati din piele supla de yak, care se muleaza perfect pe picior si respira. Calapodul cu forma anatomica ofera suport piciorului. Acesti pantofi super usori sunt foarte comozi si sunt potriviti pentru diverse activitati, de la plimbari si excursii pana la fitness si alergare. Culoare: Gri cu talpa alba.