dyfashion.ro

Sandale confortabile pentru femei

Sandale dama

Sandala dama piele galbena 

Femei / Sandale
Prevazute cu barete confectionate din piele de calitate, aceste sandale sunt perfecte pentru femeile elegante. Talpa rezistenta si tocul de 70 de mm iti vor oferi confortul si increderea de care ai nevoie atunci cand porti tocuri. Captuseala din piele permite picorului sa respire. Aceste sandale moderne asigura sustinere pentru picior datorita structurii ergonomice.

SANDALE DAMA DIN PIELE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Sandale dama

Sandale dama confortabile piele

Femei / Sandale
Sandale dama confortabile  confectionate din pieletextil. Talpa injectata din PU amortizeaza socurile, este usoara si durabila. Sistemul de fixare cu 3 barete cu scai se ajusteaza bine pe picior pentru o potrivire perfecta. Brantul acoperit cu microfibra este moale si confortabil. Captuseala din textil este moale si respira. Culoare: gri deschis metalizat. Aceste sandale flexibile, dar rezistente, ofera libertate de miscare.
Sandale dama

Sandale rosii confortabile 

Femei / Sandale
Sandale confortabile si usoare din gama casual confectionate din piele neteda fina. Talpa super flexibila din poliuretan injectat asigura durabilitate, pentru a putea fi purtate timp indelungat. Brantul din spuma acoperit cu piele ia forma piciorului, sporind confortul. Cu aceste sandale va veti putea bucura de confort la superlativ!
Sandale dama

Sandale dama comode piele naturala 

Femei / Sandale
Sandale dama  in stil gladiator confectionate din piele moale, fina, care respira. Sunt usoare, moi si flexibile, pentru confort zilnic. Brantul din spuma moale acoperit cu piele este foarte confortabil. Talpa injectata din poliuretan este usoara si flexibila. Aceste sandale se potrivesc la tinute casual.
Sandale dama

Sandale dama confortabile piele 

Femei / Sandale
Sandale dama super confortabile si usoare, confectionate din piele. Talpa injectata din PU amortizeaza socurile. Sistemul de inchidere cu 3 barete cu scai se fixeaza bine pe picior pentru o potrivire perfecta. Brantul din PU acoperit cu microfibra este detasabil. Talpa usoara si flexibila este durabila si rezistenta, oferindu-ti confort zi de zi.

SANDALE DAMA DIN PIELE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Sandale dama

Sandale dama comode 

Femei / Sandale
Sandale dama in stil gladiator confectionate din piele moale, fina, care respira. Sunt usoare, moi si flexibile, pentru confort zilnic. Brantul din spuma moale acoperit cu piele este foarte confortabil. Talpa injectata din poliuretan este usoara si flexibila. Aceste sandale se potrivesc la tinute casual.



Sandale dama

Sandale dama moderne 

Femei / Sandale
Sandale moderne, prevazute cu toc confortabil. Sunt ideale pentru a fi purtate intreaga zi, pentru diferite ocazii. Tocul de 55 mm este extrem de confortabil si stabil. Captuseala din piele moale asigura un aspect exclusivist si prospetime intreaga zi. Talpa din cauciuc este flexibila si amortizeaza socurile.
Sandale dama

Sandale dama piele nubuc 

Femei / Sandale
Sandale dama confectionate din piele naturala, in forma de T, asigura un aspect sofisticat acestor sandale. Tocul de 45 mm, imbracat in piele, asigura sustinere si stabilitate pentru fiecare pas. Talpa flexibila amortizeaza socurile si este extrem de confortabila. Captuseala din piele permite aerului sa circule si pastreaza o temperatura optima pentru picior.
Sandale dama

Sandale negre comode piele naturala 

Femei / Sandale
Sandale contemporane in design simplu si elegant, confectionate din piele nubuc oleita. Calapodul confortabil ofera suport maxim si protejeaza piciorul pe tot parcursul zilei. Captuseala din piele respira si asigura un climat optim de temperatura. Talpa din cauciuc este aderenta si flexibila. Aceste sandale clasice iti vor oferi confortul de care ai nevoie zi de zi.

SANDALE DAMA DIN PIELE OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Sandale dama

Sandale dama comode 

Femei / Sandale
Sandale dama comode  confectionate din pieletextil. Talpa injectata din PU amortizeaza socurile, este usoara si durabila. Sistemul de fixare cu 3 barete cu scai se ajusteaza bine pe picior pentru o potrivire perfecta. Brantul acoperit cu microfibra este moale si confortabil. Captuseala din textil este moale si respira. Aceste sandale flexibile, dar rezistente, ofera libertate de miscare.