fashiondays.ro

Colanti Femei din Oferta Treschic

Colanti

Colanti negri Issa

Colanti
Colanti negri lungi, cu fata din latex si spatele din material elastic. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.


OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI
Colanti

Colanti negri din latex Wayne

Colanti
Colanti lungi din latex de culoare neagra cu aspect lucios, cu taieturi de efect in fata si pe parti. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti colorati Yellow

Colanti lungi de culoare galbena cu model floral de efect. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti lungi Stock

Colanti
Colanti lungi cu imprimeu jeans de culoare albastra cu model. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti cu dungi Arlington

Colanti
Colanti lungi de culoare alba cu dungi verticale negre. Confera iluzia optica de picioare mai lungi. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti vatuiti Adolfo

Colanti
Colanti lungi multicolori cu model, din material pufos, placut la atingere. Ideali pentru sezonul rece. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
Colanti

Colanti din latex Omaha

Colanti
Colanti-pantaloni lungi din latex de culoare neagra cu aspect usor lucios, cu dunga maro de efect si buzunare la spate. Materialul imita foarte bine pielea. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti negri Piper

Colanti
Colanti lungi cu imprimeu jeans de culoare neagra, vatuiti. Ideali pentru sezonul rece. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti cu model Liliana

Colanti
Colanti lungi de culoare albastra cu model de efect. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti colorati Ecaterina

Colanti
Colanti lungi multicolori cu model de efect. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.
Colanti

Colanti cu dungi Allure

Colanti
Colanti lungi tip portjartier, cu model cu dungi verticale in combinatia de culori alb-negru. Portjartierul se prinde de jambiere prin 4 cleme metalice. Colantii se pot purta ca atare sau separat. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI 
Colanti

Colanti latex negru Pattern

Colanti
Colanti lungi din latex de culoare neagra cu aspect lucios, cu model deosebit, tip portjartier. Portjartierul se prinde de jambiere prin 4 cleme metalice. Colantii se pot purta ca atare sau separat. Disponibili intr-o singura marime unica. Materialul este elastic, se intinde.

1 comments:

Buna ziua!

Aceste produse sunt la vanzare? Daca da, ce pret au si cum pot fi achizitionate?