answear.ro%20

Costume de baie Feba

Costume de baie 2 piese

Costum de baie indio (Feba)

Costum de baie deosebit format din trei piese. Sutienul are cupele crosetate si sunt prinse pe snur rasucit - cupele sunt mobile pe snur si una din ele este accesorizata cu doua floricele mici crosetate in culori contractante. Sutienul nu are captuseala pe interior si se prinde cu snur rasucit la spate si dupa gat. Bikinii au o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier si este accesorizat cu a treia piesa - o centura crosetata care se asorteaza cu cupele sutienului. Costume de baie Feba.

Costume de baie 2 piese

Costum de baie Zaira (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie special format din doua piese. Sutienul are cupe push-up si sunt mobile pe snurul pe care sunt prinse. Bikinii au o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier. Cupele si partea din fata a bikinilor au pe exterior o tesatura asemenea unei dantele cu imprimeu argintiu. Bikinii sunt simpli la spate - material negru uni. Costume de baie Feba.


Costume de baie 2 piese

Costum de baie Norah (Feba)

Costume de baie 2 piese
Set de plaja format din top si bikini asortati. Topul are imprimeu estival si vesel cu bretele in culoare contrastanta iar bikinii au o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier si se prind in laterale cu snur. Costume de baie Feba.

Oferta Costume de baie 2 piese/Click aici


Costume de baie 2 piese

Costum de baie Margo (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie format din 2 piese ideal pentru o vara torida la plaja. Costumul de baie este format din sutien care are cupe push-up si care se prinde la spate cu catarama de plastic si dupa gat cu snur - si bikini care au croiala clasica acoperind la spate jumatate de fesier. Bikinii se prinde in laterale cu snur asortat. Costume de baie Feba.


Costume de baie 2 piese

Costum de baie Toska (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie seducator format din 2 piese - sutien care are cupe usor conturate pe interior cu un burete moale - dar nu este push-up si se prinde cu snururi late dupa gat si la spate. Pe exterior cupele au aplicate strass-uri mici de aceeasi culoare asezate simetric. Bikinii au o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier. Costume de bae Feba.


Costume de baie 2 piese

Costum baie Betty (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie format din 3 piese - sutien cu cupe push-up si 2 perechi de bikini.Sutienul are cupele mobile pe snurul pe care sunt prinse si se leaga cu snur dupa gat si la spate. Prima pereche de bikini are o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier si in ambele laterale au pe solduri doua inele de plastic care leaga partea din fata si partea din spate iar materialul are acelasi imprimeu ca sutienul. A doua pereche de bikini sunt tip panty si au imprimeu in aceleasi culori ca si sutienul dar un model diferit in dungi orizontale. Costume de baie Feba.

Costume de baie 2 piese

Costum de baie Capri (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie format din doua piese in culori de vara. Sutienul are cupele prinse pe snur si sunt mobile - nu au burete si nici intaritura pe interior. Sutienul se leaga cu snur la spate si dupa gat. Bikinii sunt tanga. Modelul este disponibil pe culoare uni - fara floricele. Costume de baie Feba.

Oferta Costume de baie 2 piese/Click aici


Costume de baie 2 piese

Costum de baie Dora (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie sic si sexy format din 2 piese. Sutienul are cupe push-up si se leaga cu snur la spate si dupa gat. Bikinii au o croiala clasica care acopera la spate jumatate de fesier. Acest costum de baie este special datorita imprimeului in forma de trandafir in culoare alba contrastanta pe cupa stanga si pe bikini in fata in partea dreapta. Costume de baie Feba.Costume de baie 2 piese

Costum de baie Dora Beach (Feba)

Costume de baie 2 piese
Costum de baie format din 2 piese ideal pentru o vara torida la plaja. Costumul de baie este format din sutien care are cupe push-up si care se prinde la spate si dupa gat cu snur - si bikini care au croiala clasica acoperind la spate jumatate de fesier si se leaga cu snur in laterale pe solduri. Costume de baie Feba.